Bojan Marović nastupio pred deset hiljada ljudi u Skoplju

skandirali moje ime, od prvog do posljednjeg takta su pjevali i pokazali koliko uživaju u mojoj muzici. Zaista je koncert bio pun emocija
111 pregleda 1 komentar(a)
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.05.2015. 08:19h

Crnogorski pjevač Bojan Marović nastupio je prije dvije večeri u Makedoniji na festivalu Vina u Skoplju.

U Bojanovim pjesmama, kako kaže, uživalo je preko deset hiljada fanova koji su mu još jednom dokazali koliko ga makedonska publika voli.

“Svi znamo da su veliki neredi u Makedoniji, tako da smo se pred početak nastupa svi pitali šta će se dogoditi. Tamo situacija nije baš bajna, ali to nije uticalo na posjetu festivala. Još od samog početka počeli su da skandiraju moje ime, pjevali su od prvog do posljednjeg takta svirke i pokazali koliko uživaju u mojoj muzici. Zaista je koncert bio pun emocija”, priča svoje utiske za Vijesti Marović.

To što se na koncertu nijesu osjetila trenutna situacija u Mekedoniji, Bojana je natjeralo da se na poseban način zahvali publici.

“Poslije treće-četvrte pjesme sam im rekao 'zahvaljujem vam što vam politika ne kroji život i što vam je i dalje ljubav na prvom mjestu'. Tu se prelomio veliki aplauz, a mi smo nastavili da sviramo kroz niz pjesama. Publika je toliko uživala pa je bis bio neminovan kada sam ponovio pjesme “Neka te ljubi” i “Koliko volim te ja”, uz, naravno, nezaobilaznu “Tebi je lako””, prijeća se Marovć.

Za Marovića, kako kaže, ovog ljeta nema odmora.

“Imam još nekoliko zakazanih koncerata koje treba da odradim, a nakon toga me čeka studio i snimanje novih pjesama. Takođe me čeka snimanje spotova, remiks pjesme “Sad se pitam”, a imam i obaveza kad je privatni život u pitanju, ali o tome drugi put”, nagovijestio je Marović.

Bonus video: