Nataša i Vaso dobili karte za Montenegro clubbing night

Sve što je potrebno je da na našu mail adresu – portal@vijesti.me – pošaljete poruku sa Vašim imenom, prezimenom i brojem telefona. Dvoje najbržih dobiće karte
80 pregleda 0 komentar(a)
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.05.2015. 08:53h

Diskoteka Maximus večeras organizuje šesti po redu Montenegro clubbing night, a portal Vijesti Vas daruje dva puta po dvije karte za žurku na kojoj će nastupiti DJ-evi Millok, Miloš Vučković i Marek Tripowsky.

Sve što je potrebno je da na našu mail adresu – portal@vijesti.me – pošaljete poruku sa Vašim imenom, prezimenom i brojem telefona. Dvoje najbržih dobiće karte.

Dobitnike karte čekaju na ulazu.

“Muzički žanr kojim se publici obraćaju vozi od deepa, preko tech housea do tehna, dinamičan je koliko i njihovi setovi. U njihovim setovima mogu se naći klasici underground zvuka, a svakako možemo očekivati masivan zvuk driving tehna,” poručuju iz Maximusa.

Marek Tripowsky u svom portfoliju je upisao brojne nastupe od kojih se mogu izdvojiti nastup na Exit festivalu, Bedem Festu, Sea Danceu i On/Off festivalu. Izdao je dvadesetak numera i remiksa za brojne svjetske izdavačke kuće poput: Mad mole music, Divers, Zero Urban.

„Očekujem kvalitetan party na nivou Maximusa, sa dobrom ekipom i puno pozitive,“ kaže Marek, dodajući da se za DJ pultom osjeća slobodno, te da ga inspiriše svaki osmijeh prisutnih na plesnom podijumu, trudeći se da ostavi najbolji utisak.

„Preporučujem svima da dođu i prepuste se vožnji kroz noć dubokog zvuka i ljubavi u vazduhu, te zaborave na sve ostalo.“

Milo Kekić, aka. Millok iza sebe ima preko 50 izdatih numera za razne inostrane izdavačke kuće, od kojih se izdvaja Noir Music sa trakom „Feel Me“ koja je munjevitom brzinom postala hit i dosegla sami vrh na svjetskoj muzičkoj sceni, te otvorila vrata za dalji kvalitetniji rad.

Domaćoj publici poznat je po nastupima na festivalima: Refresh, Exit, Sea dance i Spring break.

Milova očekivanja pred nastup u „elektronskoj katedrali“ su, kako kaže, kao i uvijek pozitivna.

Miloš Vučković, aka. SOFT 85 iz hercegnovske GroovyCastelNuovo DJ ekipe nastupao je u mnogim renomiranim klubovima, a publici se predstavio svojim setovima sa fino upakovanim house, deep, minimal, disco i funky tonovima, na festivalima poput: Exita, Refresha, Sea Dancea.

Do ponoći ulaz u Maximus je besplatan, nakon toga cijena ulaznice iznosi 3 eura.

Bonus video: