Vanna se našalila na temu „selfi” u fotokabini

„Probaj“ je drugi najavni singl Vanninog dugoočekivanog albuma. Prvu numeru “Lopov” pjevačica je objavila sredinom prošle godine
0 komentar(a)
Vanna, Foto: Privatna arhiva
Vanna, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.05.2015. 19:36h

Hrvatska pjevačica Vanna riješila je da obraduje svoje fanove tako što će za aktuelni singl “Probaj” snimiti spot. Naime, zahvaljujući ovoj pjesmi Vanna je za kratko vrijeme osvojila cijelu regiju, a spomenuti singl postao je pravi radijski hit, a pjevačica je posebno ponosna na to što upravo ona potpisuje muziku i tekst.

Sa svojom ekipom pjevačica je snimila zanimljivi video spot.

“‘Dobra fotografija je danas postala omiljeni oblik samopromocije. Pomno namješteni “selfie” koji nas prikazuje na način na koji bismo sami sebe voljeli da vidimo, u svjetlu u kojem smo sebi najzanimljiviji postaje omiljen način komunikacije s drugima i glavni adut za privlačenje pažnje javnosti. Svašta smo spremni da uradimo kako bismo dobili dobru fotografiju, jer što je bolja fotka koju dijelimo to je bolja slika o našem životu i o nama samima. Ili nam se samo tako čini...U spotu za pjesmu ‘Probaj’ se šalim na tu temu u fotokabini”, ispričala je Vanna.

„Probaj“ je drugi najavni singl Vanninog dugoočekivanog albuma. Prvu numeru “Lopov” pjevačica je objavila sredinom prošle godine.

Bonus video: