Shvatili da nijesu talenovani za ples

Video je snimljen u fabrici Jedinstvo u Zagrebu, a pridružile su im se profesionalne plesačice
0 komentar(a)
Rolin Humes, Foto: Privatna arhiva
Rolin Humes, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.05.2015. 13:47h

Riječki sastav “ Rolin Humes”, pobjednici prošlogodišnjeg izdanja Royal Music Fest, prezentovaće sjutra spot za numeru “Time Bomb”, sa nedavno objavljenog albuma.

“Spot su snimali i montirali Vedran Tomac i Igor Raguž iz Smart Cube production. Snimano je u fabrici Jedinstvo u Zagrebu, a na snimanju su nam se pridružile profesionalne plesačice savremenog plesa Martina Tomić, koja nam je ujedno i pomogla da napravimo koreografiju, zatim Petra Šelfi, Karolina Šuša i Ivana Pavlović”, ispričao je “Vijestima” basista “ Rolin Humesa”, Emil Bišćan.

No pored, igračica, i Bišćan i ostali članovi pokazali su svoje plesačke sposobnosti.

“Nama je bilo jako zabavno i smješno. Međutim, na kraju smo shvatili da nismo baš nadareni za ples iako smo se potrudili da to što bolje odradimo”, prisjeća se Bišćan.

Bend je trenutno na promo truneji aktuelnog albuma “ Rolin Humes presents Rolin Blues”, a krajem maja sviraće u Podgorici.

“Prošle godine bili smo na Cetinju, a uskoro će nas čuti i publika u Podgorici. Radujemo se pomenutoj svirci i nadamo da će nas publika jednako dobro prihvatiti kao na Royal Music Festu”, kazao je Bišćan.

Bonus video: