VISOKO PLASIRANI I ITALIJANI, AUSTRALIJA...

Šta kažu kladionice: Šveđanin prvi favorit na Eurosongu, a gdje je Knez

Na drugom mjestu je trenutno italijanski trio "Trio il Volo" sa pjesmom "Grande Amore", čije su kvote na pobjedu između 3,75 i 5
5 komentar(a)
Mans Zelmerlov, Foto: Facebook
Mans Zelmerlov, Foto: Facebook
Ažurirano: 06.05.2015. 07:09h

Predstavnik Švedske na predstojećoj 60. Pjesmi Evrovizije Mans Zelmerlev sa pjesmom "Heroes", glavni je favorit za pobjedu po kladionicama, dvije nedjelje pred finale takmičenja u Beču.

U poređenju 22 kladionice, kvote na pobjedu Šveđanina se kreću između 2,3 i 3.

Da pobjeda Šveđana ipak još nije izvjesna, a bila bi šesta u istoriji takmičenja, pokazuju i kvote učesnika koji se nalaze odmah iza njega na rang listi favorita kladionica.

Na drugom mjestu je trenutno italijanski trio "Trio il Volo" sa pjesmom "Grande Amore", čije su kvote na pobjedu između 3,75 i 5.

Odmah iza Italije je "novajlija" na Evroviziji Australija čiji se kandidat Gi Sebastien na listi favorita nalazi na trećem mjestu sa kvotom od 4 do 5.

Što se kandidata Crne Gore na Eurosongu Kneza tiče, on se nalazi na 35. mjestu. Kvote na njegovu pobjedu kreću se od 126 u kladiionicama Bet365 i Stan James do 201 u kladionicama Boylesports i Unibet. Kvotu 151 na Knezovu pobjedu dale su kladionice Coral, Betvictor i Titanbet.

Prošlogodišnja pobjednica Eurosonga Končita Vurst, par nedjelja prije takmičenja, nije bila među favoritima.

Na začelju liste favorita su Češka, San Marino i Portugal čiji učesnici u kladionicima imaju ogromne kvote do 950, što jasno pokazuje da niko ne vjeruje u njihovu pobedu.

Preporučujemo za Vas