Dobar start Bukilića u X Faktoru, Marko i Hildegar završili takmičenje

Bukilić je i prošle godine prošao audiciju X Factora, ali baš u boot campu nije imao sreće i nakon zajedničkog nastupa sa još desetak kandidata završio je takmičenje. Međutim, još tada obećao je publici i produkciji da će se vratiti, a proteklu godinu iskoristio je da radi na sebi
87 pregleda 0 komentar(a)
Milan Bukilić, Foto: Facebook.com
Milan Bukilić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 28.04.2015. 18:45h

Mladi podgorički pjevač Milan Bukilić uspio je da stigne do kuće sudija u muzičkom takmičenju X Facktor Adria. On je u grupi - muškarci do 27 godina- zadobio povjerenje mentorke Aleksandre Kovač koja mu je dala šansu. Bukilić je za prolazak u ovu fazu odabrao numeru "Sorry Seems To Be The Hardest Word", grupe “Blue”, a njegova interpretacija oduševila je Massima Savića koji je rekao “da dugo nije čuo tako kontrolisan vibrato”. Željko Joksimović je istakao da ga vidi kao člana boy benda.

“Konkurencija je i ove godine jaka, ali sam od početka vjerovao da mogu dalje i da mogu proći makar boot camp. Ne bih volio da sam u Aleksandrinoj koži koja ni preksinoć nije imala laku odluku, ali će joj u kući sudija biti još teže jer mora da izbaci još tri takmičara”, ispričao je za “Vijesti” osamnaestogogdišnji Podgoričanin koji je ranije stigao i do finala takmičenja “Let ka zvijezdama”.

“Možda sam nekome i dosadan što stalno tražim svoju šansu kroz ovakva takmičenja, ali prosto u današnje vrijeme se drugačije ne može. Konstantno radim na sebi, sviram, a zahvaljujući ovakvim emisijama može da me vidi i čuje širi auditorijum. Ne očekujem od X Factora previše, čak mi je cilj da stiglem do žive emisije i tu se moje učešće završava, ne samo u ovom šouu, već obećavam da se, ako ispunim svoj cilj, više neću prijavljivati na slična takmičenja”, skroman je Bukilić.

Karijeru je počeo da gradi još kao dječak, pa je pobjeđivao na brojnim dječjim festivalima, a prošle godine je učestvovao na Sunčanim skalama.

“Teško u Crnoj Gori pjevač može da se pokaže na pravi način, zato smo i prinuđeni da koristimo festivale i ovakva takmičenja da bismo se promovisali”, dodaje pjevač. Kako kaže, ima dosta planova, ali je sada posvećen učešću u šouu.

“Kad sve ovo prođe svakako da ću se baciti na snimanje pjesama, no sad me dosta posla čeka oko kuće sudija. Moram da vježbam i dobro se spremim”, poručio je Bukilić.

U preksinoćnoj emisiji publika je imala priliku da vidi i Hildegar Milinović i Marka Vlahovića, ali su njih dvoje su zahvaljujući odluci mentora Massima Savića sinoć završili takmičenje.

Svaki poraz za mene je lekcija

Bukilić je i prošle godine prošao audiciju X Factora, ali baš u boot campu nije imao sreće i nakon zajedničkog nastupa sa još desetak kandidata završio je takmičenje. Međutim, još tada obećao je publici i produkciji da će se vratiti, a proteklu godinu iskoristio je da radi na sebi.

“To što prošle godine nijesam prošao, nije me obeshrabrilo. Naprotiv. Svaki poraz je za mene lekcija i negdje me motiviše da radim na sebi i budem bolji”, priča mladi pjevač.

Bonus video: