Rijana zaljubljena u svoju muziku

"Kada pročitate tekst značenje je potpuno drugačije od onoga što čujete kada slušate pjesmu. Muzika je lagana, ali je smisao teksta veoma glasan”, ispričala je Rijana o pjesmi “Four Five Seconds”.
0 komentar(a)
Rijana, Foto: Beta/AP
Rijana, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.04.2015. 09:21h

Slika popularne pjevačice Rijane krasi naslovnicu posljednjeg izdanja “V magazina”, a u razgovoru koji prati fotografije, ona je otkrila svoje mišljenje o privatnosti poznatih ličnosti, sa kojim se mnoge njene kolege ne bi složile.

“Da li izgledam kao da me više boli k*rac za to?”, kazala je kada ju je novinar upitao za mišljenje o njenoj privatnosti.

Rijana je, sa druge strane, istakla da joj je veoma stalo do njene muzike.

“Zaljubljena sam u svoju muziku. Jedna od numera se zove 'James Joint' i nju slušam konstantno. Album je duševan i agresivan, bez obzira na to da li su u pitanju tekstovi, muzika ili zvuk mog glasa”, ispričala je ona o albumu koji bi uskoro trebalo da izađe, a na kojem će se naći već objavljeni singlovi poput “Bitch Better Have My Money”, “American Oxygen” i “Four Five Seconds”.

Na posljednjoj numeri sarađivala je sa čuvenim muzičarem Polom Makartnijem i reperom Kanje Vestom.

“Stvar zbog koje sam se zaljubila u tu numeru je kontrast koji se može osjetiti u muzici i tekstu. Kada pročitate tekst značenje je potpuno drugačije od onoga što čujete kada slušate pjesmu. Muzika je lagana, ali je smisao teksta veoma glasan”, ispričala je Rijana.

Bonus video: