Mladi crnogorski bendovi na festivalu City Groove

Prije glavnih zvijezda prve večeri nastupiće nikšićki "Rock In Peace", druge večeri taj termin je rezervisan ulcinjski bend "Milf Hunters", a treće veče će otvoriti trio "Highway"
93 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.04.2015. 13:53h

Prvo izdanje festivala City Groove koji će biti održan od 21. do 23. maja na platou između Tološke šume i Tehničkih fakulteta u organizaciji agencije Comfortably Numb otvoriće vrata i mladim crnogorskom bendovima.

Tako će premijerno izdanje festivala, prije glavnih zvijezda prve večeri- Perpera i Parnog valjka, otvoriti nikšićki bend Rock In Peace.

Ovaj sastav dva puta je nastupao na Royal Music Festu na Cetinju i stigao do finala, a na svirci će promovisati i autoske pjesme koje će se naći na njihovom prvijencu.

Već drugo veče koje će biti rokerskog karaktera, prije nego masu pokrenu grupe Hladno Pivo i Van Gog, atmosferu će zagrijati ulcinjski sastav Milf Huntersi.

Završnica festivala, okarakterisana više kao pop-rok, u okviru koje će svoj 30. rođendan proslaviti sastav Crvena jabuka, a zatvoriti Plavi orkestar koji taman toliko nije svirao u glavnom gradu Crne Gore, počeće svirkom sastava „Highway“.

Ovaj trio imala je priliku da čuje i vidi publika širom regiona zahvaljujući muzičkom šou X Faktor gdje su predstavili svoj autorski rad i plasirali se u dalji krug takmičenja, dok ih je jedan od članova žirija okarakterisao kao „moderne Idole“.

Agencija Comfortably Numb ovaj događaj organizuje uz podršku Glavnog grada i Hard rock cafea.

Prvo veče osmišljeno je kao proslava Dana nezavisnosti i grand opening brenda Hard rock cafe, pa će na parceli porodice Markuš koja može da primi od 10 do 15 hiljada ljudi ulaz biti besplatan. Za ostale dvije večeri ulaznice će biti u prodaji naredne sedmice po cijeni od osam eura za veče, a ljubitelji ovih bendova komplet karata moći će da kupe za 15 eura.

Galerija

Bonus video: