Libing, Miss Kittin i Karter dolaze na Refresh

U prodaju je pušten ograničen kontingent promotivnih ulaznica po cijeni od 14 eura
0 komentar(a)
Kris Libing
Kris Libing
Ažurirano: 21.04.2015. 07:16h

Jedan od najpopularnijih njemačkih tehno producenata Kris Libing, i francuska elektro diva Miss Kittin i Amerikanac Derik Karter zabavljaće publiku ovogodišnjeg Refresh festivala koji će se po tradiciji održati u Kotorskoj diskoteci Maximus od 13. do 15. avgusta, saopštili su organizatori ove manifestacije.

Libing, producent iz Frankfurta koji ove godine obilježava dvije decenije rada trenutno je na vrhuncu karijere, a u posljednje dvije godine bio je hedlajner velikih festivala poput Tomorrowlanda, Exita, Melta i mnogih drugih. Organizatori ističu da ova zvijezda važi za jednog od lidera svjetske tehno scene uz besprekornu reputaciju i svojevrstan status superheroja među publikom i kolegama, te da je poznat je po brojnim tehnološkim inovacijama, te virtuoznom „živom“ nastupu.

“Miss Kittin je autentična andergraund heroina čije su pjesme dostizale vrhove top lista, ostavljajući iza sebe i najkomercijalniji pop. Njen upečatljivi vokal definisao je kultne numere sa dokazanim producentima kao što su The Hacker sa 'Frank Sinatra', 'Stock Exchange' i '1982', Felix Da House sa 'Siver Screen Shower Scene' i Sven Vath sa tehno šansonom 'Je t'aime'”, stoji u saopštenju Refresha.

“Derik Karter iza sebe ima nekoliko studijskih, kompilacijskih i čak 14 miks albuma, te desetine singlova i preko stotinu remiksa za imena kao što su Royksopp, Sade, Bebel Gilberto, Seal, Carl Cox i Sven Vath. Njegova izdavačka kuća Classic svrstava se u red najuticajnijih, a ove godine ima svoju binu na gigantskom festivalu Tommorowland”, dodali su organizatori, uz napomenu da je ovaj muzičar nedavno uvršten na listu 100 najpoznatijih građana Čikaga, na kojoj su još samo dva house producenta, Felix Da Housecat i Frankie Knuckles.

Svi oni koji žele da čuju muziku Libinga, Miss Kittin, ali i Derika Kartera koji je nedavno uvršten u listu sto najpoznatijih građana Čikaga, u narednom periodu mogu obezbijediti ulaznice u trafikama Tobacco S Pressa i Štampa.

Za najbrže fanove elektronske muzike, organizatori su spremili Re:akciju, odnosno ograničeni broj ulaznica za sve tri festivalske večeri po cijeni od 14 eura.

Refresh festival održava se svakog ljeta u Kotoru od 2007, a tokom osam godina diskoteka Maximus ugostila je veliki broj svjetskih DJ-eva poput Boba Sinklera, Ernana Katanja, DJ Hella, Marka Bejlija, Tige i drugih.

Prošlogodišnje osmo izdanje ovog festivala imalo je ukupno 20 žurki za 12 hiljada posjetilaca, sa više od 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD-a, Italije, Rumunije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Više informacija zainteresovani mogu pronaći na sajtu refreshfestival.me i zvaničnoj Facebook stranici.

Bonus video: