KONCERT U PODGORICI

Studenti đuskali uz SARS: Ne bježite sa predavanja

Zagrijana atmosfera bukvalno se usijala još kod prve pjesme SARS-a, a frontmen Žarko Kovačević je odmah poželio studentima srećne praznike
95 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2015. 06:38h

Koncertom grupe SARS, koji je održan juče na platou iza Pravnog i Ekonomskog fakulteta, nastavljena je proslava Nedjelje studenata. Poznati po dobroj atmosferi i hitovima, članovi jedne od trenutno najpopularnijih grupa sa ex-Yu prostora i ovoga puta uspjeli su da razgale studente.

No, nije im bilo teško jer su atmosferu prije njih zagrijali DJ-evi LuckyDee i Vill&Vash.

Zatim je “pržio” sastav Vertigo, koji je za ovu priliku spremio strane i domaće rok hitove, savršene za đuskanje i šutku. Dobro birani repetoar završili su pjesmom “Kokuz” od Dubioze, što je bio odličan uvod u svirku SARS-a. Prije toga bubnjar benda Emir Pilav bacio je palice u publiku, a momenat je ovjekovječen sa bine selfijem.

Zagrijana atmosfera bukvalno se usijala još kod prve pjesme SARS-a, a frontmen Žarko Kovačević je odmah poželio studentima srećne praznike i posavjetovao ih da ne bježe sa predavanja.

“Nemojte kao ja da eskivirate predavanja. Eto, ja sam na putu umjesto da sam na fakultetu”, priznao je Kovačević, student elektrotehnike. Iako su za prvu pjesmu odabrali “Ostrvo pusto”, sa najnovijeg, petog albuma “Proljeće”, publika je u jedan glas pjevala sa njima ovu, kao i numere “Ti ti ti”, “Ana”, “Mir i ljubav”, “Ratujemo ti i ja”, “Brani se”, “To rade”, “Ikone pop kulture”, “Lutka”, “Dane brojim”, “Perspektiva”...

Podgorički nastup iskoristili su da promovišu još nekoliko singlova sa aktuelnog albuma, među kojima je i “Praktična žena”.

Do sada nije bilo praksa da u Podgorici izvode “Bojanu”, ali su ovoga puta upravo dionice koje repuje Who See klapa, iskoristili za predstavljanje benda. Nakon sjajnog koncerta, Sarsovci su binu prepustili DJ-evima koji su nastavili da zabavljaju studente.

U našoj galeriji možete pogledati atmosferu sa koncerta.

Galerija