Muzički program KC Punkt: Svježiji ritmovi za početak proljeća

"Zanimljiva postavka izvođača učiniće da Dom Vojske u Nikšiću ponovo zaživi"
50 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2015. 10:07h

U ritmu pozitivnih vibracija slijedi još jedna kreativna saradnja između Kulturnog centra (KC) PUNKT i brenda ­Jägermeister ,kompanije koja još jednom pokazuje da je zainteresovan partner u realizaciji umjetničkih aktivnosti savremenog i originalnog izraza, saopšteno je iz KC Punkt.

"Početak proljeća donosi nešto svježije ritmove kada je naš muzički program u pitanju, tako da će zanimljiva postavka izvođača učiniti da Dom Vojske u Nikšiću ponovo zaživi. Predstaviće se muzičke organizacije BEAT AT JOE`S i GROOVE ALIANCE", navodi se u saopštenju KC Punkt

Dodaje se Organizacija BEAT AT JOE’S , koju čine DJ-evi Be Good, Cule, GileRZ, Montech i VladoMarković, postoji od 2007. godine.

"Proteklih godina u Crnoj Gori su u sklopu svojih događaja ugostili mnoge poznate DJ-eve, kao što su Teri Li Braun Džunior, Kevin Saunderson, Blejk Bakster, Ernan Katanjo, Tajmrajter i razne druge, čime su našu zemlju mapirali kao destinaciju novog i zanimljivog zvuka. Ispred nikšićke ekipe GROOVE ALIANCE zanjihaće nas SERHI, u njegovom prepoznatljivom Tehno zvuku. Radio je na mnogim festivalima, izmeđ u ostalih Refresh i Sea Dance. Na mnogobrojnim nastupima stajao je rame uz rame sa pionirom industrial/experimental techno zvuka Lukom Baumanom, radio sa Adamom Bajerom, Petrom Dundovom, Feliksom Da Hausekatom, Charltonom, Lagom i mnogim drugima", istakli su u KC Punkt.

Galerija

Bonus video: