Stefan i Amir idu na nastup Ramira Lopeza u Maximusu

Prema riječima Lopeza, svrha njegovih nastupa je da se svi dobro provedu, uživaju i podijele dance podijum
75 pregleda 0 komentar(a)
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 31.03.2015. 15:51h

Legenda elektronske muzike, DJ Ramiro Lopez, gostovaće prvi put u Crnoj Gori 3. aprila u kotorskoj diskoteci Maximus, a portal Vijesti i Maximus su nudile dvije po dvije karte za najbrže čitatelje.

Te karte su dobili Amir Abazović i Stefan Luburić, koji će karte za nastup čekati na ulazu u diskoteku.

Muzika Lopeza, kako se navodi u saopštenju, nije samo jedan stil, već vješta mješavina pravaca kao što su r’n’b, downbeat, disco, funk, jazz, tech i groove.

Prema njegovim riječima, svrha njegovih nastupa je da se svi dobro provedu, uživaju i podijele dance podijum.

Veliki broj mladih ljudi okupilo se oko ovog party brenda koji konstantno propagira i širi pozitivne emocije, prijateljstvo i ljubav. Očekuje se da će rasplamsati već pozitivnu energiju koja postoji kod ljubitelja elektronskog zvuka i odličnog provoda.

Domaću podršku u Kotoru pružiće Slobodan Popović aka P.S. iz hercegnovske GroovyCastelNuovo porodice, koji je čest u Maximusu za DJ pultom. Kako stoji u saopštenju, P.S. će priuštiti prisutnima putovanje u dublje predjele tehno muzike, “ispunjeno mješavinom old school zvuka, upakovanog vrhunskom produkcijom koji će doprinjeti da skačete od početka do kraja njegovog nastupa u Maximusu”.

“Popeti se za pultom čuvene arene diskoteke Maximus je sjajan osjećaj koji vas uvijek tjera da date sve od sebe. I ovoga puta od mene očekujte dosta nove i kvalitetne muzike,“ najavljuje P.S.

Cijena ulaznice za nastup Lopeza je 3 eura do ponoći, nakon toga 8 eura.

Bonus video: