Niki Minaž održala koncert u Parizu

Pjevačica je morala u novembra 2014. godine da se izvini poslije polemike izazvane njenim posljednjim video klipom koji je podsjetio gledaoce na Treći rajh, navodeći da ne gaji simpatije prema nacističkoj ideologiji
80 pregleda 0 komentar(a)
Niki Minaž, Foto: Beta/AP
Niki Minaž, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.03.2015. 09:20h

Američka hip hop pjevačica Niki Minaž održala je sinoć koncert u Parizu u okviru svoje evropske turneje koja je počela polovinom aprila.

Njujorška pjevačica je izvodila pesme s novom albuma "The Pinkprint".

Poslije evropske turneje, Niki Minaž će održati niz koncerata u SAD i Kanadi.

"The Pinkprint" njen je treći studijski album, koji je ocijenjen kao povratak korenima taletovane pjevačice, koja je postala poznata s pjesmama iz pop žanra, kao i kroz saradnju s pjevačem Džastinom Biberom.

Album 32-godišnje pjevačice je ličnog karaktera. U pjesmi "All Things Go" Niki Minaž pominje nasilnu smrt jednog svog rođaka i njen raniji prekid trudnoće.

Pjevačica je morala u novembra 2014. godine da se izvini poslije polemike izazvane njenim posljednjim video klipom koji je podsjetio gledaoce na Treći rajh, navodeći da ne gaji simpatije prema nacističkoj ideologiji.

Na video klipu za pjesmu "Only", Niki sjedi na tronu pred vojnicima obučenim u uniforme slične onima koje su nosili vojnici nacističke Njemačke tokom Drugog svjetskog rada, a na zastavama se vijori redizajnirani logo njene izdavačke kuće Jang mani (YM – Young Money), koji podsjeća na kukasti krst

Bonus video: