Premijerno na portalu Vijesti spot za pjesmu "Vuči"

Organizacija koja "okuplja regionalne alternativne muzičare sa ciljem stvaranja kvalitetne muzike" poziva zainteresovane da joj pošalju svoju muziku
1 komentar(a)
Projekat 24, Foto: Privatna arhiva
Projekat 24, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 24.03.2015. 16:17h

Projekat 24, organizacija koja se bavi okupljanjem regionalnih alternativnih muzičara "sa ciljem stvaranja kvalitetne muzike“, na portalu "Vijesti“ premijerno lansira spot za pjesmu "Vuči". Pjesmu su radili osnivači ove organizacije - pjevačica Irena Fanfani i reperi Remety Beat iz Herceg Novog i MC Čorba sa Kosova, dok je za skreč bio zadužen beogradski DJ BKO.

"Pjesma je nastala u hotelskoj sobi, improvizovanom malom studiju sa nešto malo opreme i kasnije se to snimilo kvalitetno u jednom beogradskom studiju“, otkrila je Irena u razgovoru za "Vijesti" i dodala da je spot, djelo Studija 13, sniman na raznim lokacijama u Beogradu.

"Atmosfera na snimanju je bila ludilo, ekipa sjajna, tako da je bilo uživanje raditi“, kazala je pjevačica.

Ona ja kazala da su snimljene još dvije nešto drugačije pjesme koje će uskoro biti objavljene. Fanfani je objasnila da je cilj Projekta 24 da pruži podršku prije svega mladim alternativnim muzičarima.

"Današnjica je dosta preokupirana starim izvođačima i skoro da novi ne mogu ni doći na red. Zato smo došli na ideju da probamo da napravimo nešto novo i damo šansu svim muzičarima da izađu na svjetlost dana“, istakla je pjevačica.

Ona je pozvala sve zainteresovane da do 24. aprila pošalju svoju muziku na mejl projekat24@ gmail.com. Na istoj adresi mogu dobiti i detaljnije informacije o ovoj organizaciji.

"Naš tim će detaljno preslušati svaku numeru i odabraće najbolje koje će objaviti. Održaćemo i radionicu u našem Studiju 13 u Beogradu i krenuti sa tim muzičarima u dalje pohode“, najavila je ona.

Bonus video: