The Prodigy izbacili još jednu pjesmu sa novog albuma

Od 16. do 22. marta svi fanovi ovo kultnog sastava moći će na Twitteru da im postavljaju pitanja
2 komentar(a)
The Prodigy, Foto: Shutterstock
The Prodigy, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.03.2015. 09:51h

Nakon objavljivanja eksplozivne numere “Nasty”, koja najavljuje izlazak šestog studijskog izdanja “The Day is my Enemy”, ovogodišnje zvijezde Sea Dance festivala, The Prodigy, obradovali su svoje fanove još jednom novom pjesmom sa izlazećeg albuma. U pitanju je energična “Wall of Death” koju je bend objavio na svom Facebook profilu, a koju je za samo sat vremena preslušalo oko 6 hiljada oduševljenih fanova.

Još jednom, The Prodigy su potvrdili da su beskompromisni bend, iznova stvarajući numere koje postaju himne cijelih generacija.

Od 16. do 22. marta svi fanovi ovo kultnog sastava moći će na Twitteru da im postavljaju pitanja, koristeći hashtag #AskTheProdigy. U ponedjeljak 23. marta bend će odgovarati na odabrana pitanja u živom prenosu, putem lajv platforme twitch.tv

The Prodigy, će u srijedu 15. jula premijerno nastupiti na Main bini Sea Dance festivala, a to će ujedno biti i svjetska ekskluziva za Crnu Goru, jer će The Prodigy u okviru svjetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim evropskim i svjetskim festivalima. Šesto studijsko izdanje pod nazivom „The Day Is My Enemy“ izlazi 30. marta.

Bonus video: