Martin Garrix nastupa na Exitu!

18-godišnjeg momka iz predgrađa Amsterdama, magazin Forbes nazvao je najvećom mladom zvijezdom u usponu, imajući u vidu da ga je upravo publika izglasala na 4. mjesto svjetske DJ liste, ispred imena kao što su David Guetta, Avicii, Skrillex i Calvin Harris
71 pregleda 0 komentar(a)
Martin Garrix
Martin Garrix
Ažurirano: 12.03.2015. 11:49h

Autor dens hita "Animals" Martin Garrix nastupiće na ovogodišnjem Exit-u, potvrdili su organizatori festivala.

Ovogodišnja lista izvođača na Exit Dance Areni bogatija je tako za još jedno veliko DJ ime.

18-godišnjeg momka iz predgrađa Amsterdama, magazin Forbes nazvao je najvećom mladom zvijezdom u usponu, imajući u vidu da ga je upravo publika izglasala na 4. mjesto svjetske DJ liste, ispred imena kao što su David Guetta, Avicii, Skrillex i Calvin Harris.

"Garrix je vodeća zvijezda i drugih najznačajnijih svjetskih festivala kao što su Tomorrowland ili Coachella, a ove godine imaće čast da zatvori susjedni Sziget na glavnoj bini. Noć kasnije, 12. jula, na Dance Areni nastupiće i dva prvoplasirana imena sa aktuelne Resident Advisor liste, berlinski lideri novog elektronskog zvuka, DJ i producent Dixon i elektronski duo Tale of Us!

Njima će se na svjetski slavnoj, elektronskoj pozornici Exit festivala, pridružiti i engleski tandem Simian Mobile Disco, austrijski duo Klangkarussell, istaknuti producenti Roman Flugel i Marc Kinchen (MK), te zvijezde u usponu wAFF i Francesca Lombardo", stoji u saopštenju organizatora.

Nastup na Exit Dance Areni potvrdili su Hardwell, i njegov pandan sa Resident Advisor liste, Dixon (12. jul), vlasnik evropske etikete „Innervisions“.

"Ako se sa iste RA ankete doda i drugoplasirani duo Tale of Us (12. jul), autori možda najvažnije tehno numere u posljednjih deset godina „Another Earth“, ovogodišnje izdanje Dance Arene pretenduje da bude istorijsko. A upravo tu dimenziju daće mu i puni koncertni nastup jednog od najvećih elektronskih sastava svih vremena, Faithless, koji će 12. jula na Areni proslaviti 20 godina rada. Iste jubileje 9. jula obilježiće i dva tehno velikana, današnja lidera ovog žanra, Chris Liebing i Adam Beyer! Prije 20 godina svjetske klubove poharala je i numera „Push The Feeling On“ koju je za sastav Nightcrawlers producirao Marc Kinchen ili MK kako ga skraćeno zovu u Detroitu gdje stvara i radi uz Kevina Saundersona. Ikona američke house scene na Arenu dolazi sa impresivnom listom remiksa za imena kao što su Lana Del Ray, Pharrell, Sia, Rudimental i Duke Dumont", navode organizatori.

Lista izvođača bogatija je i za pionire tehno muzike, legendarnu braća Burden, poznatiju kao Octave One, Klangkarussell iz Salcburga, poljsko-berlinski dvojac Catz ’n Dogz, Simian Mobile Disco koji će se udružiti sa iskusnim njemačkim „kameleonom“ Romanom Flugelom u „back2back“ setu.

Da ove godine bude još nteresantnih kombinacija pobrinuće se italijanski tehno gladijator Joseph Capriati koji će pojačati set Adama Beyera, a svoje premijerne nastupe imaće i dvije DJ dame Nicole Moudaber i Francesca Lombardo, te novi omiljeni house rezident na Ibici, wAFF.

Posjetioci Exit-a imaće priliku čiti i Olivera Heldensa čiji su hitovi „Gecko (Overdrive)“ i „Koala (Last All Night)“ osvojili 1. odnosno 5. mjesto prošlogodišnje britanske liste singlova.

Ulaznice za EXIT festival se mogu naći po cijeni od 58 eura, dok se ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je čak 50% popusta u odnosu na redovnu cijenu ulaznice, saopštili su organizatori.

"Broj ulaznica po ovoj cijeni je ograničen! Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture može se nabaviti za samo 69 eura. Ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za SEA DANCE i EXIT festivale dostupan je na zvaničnom sajtu festivala: www.seadancefestival.me", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: