Prva imena za Dance Paradise binu: Soul Clap, PillowTalk...

Sa njima će nastupiti i TheSoundYouNeed DJ zvijezde Bondax, FKJ live, Star Slinger i TCTS
69 pregleda 1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.03.2015. 10:25h

Predstavnici američkog muzičkog kolektiva Crew Love, DJ dvojac Soul Clap, Pillow Talk i DJ Nick Monaco nastupiće na Dance Paradise bini na ovogodišnjem Sea Dance festivalu.

Uz njih će se predstaviti i TheSoundYouNeed DJ zvijezde Bondax, FKJ live, Star Slinger i TCTS.

Mančesterski bass DJ i producent TCTS, koji je pažnju javnosti privukao singlom „Hands“ i njegov sugrađanin Star Slinger, DJ, producent i remiks majstor, na Dance Paradise bini su u četvrtak 16. jula.

U plesni raj iste večeri dolaze izaslanici muzičke familije Crew Love, u kojoj su priznati producenti okupljeni radi širenja univerzalne ideje ljubavi - bostonski DJ dvojac Soul Clap, tročlani kalifornijski bend PillowTalk i „Frisco-disco“ DJ Nick Monaco.

Treće večeri festivala 17. jula nastupiće dva vunderkinda, Adam Kaye i George Townsend, poznatiji pod imenom Bondax. Sporom i zavodljivom verzijom house muzike, tope publiku od Arktika do Antarktika, a već im se predviđa karijera ravna onoj koju danas uživaju Disclosure.

Iste večeri na Dance Paradise bini je i zvijezda u usponu FKJ aka French Kiwi Juice, Parižanin kojeg već nazivaju predvodnikom novog talasa francuske elektronske muzike.

Ranije najavljeni izvođači za glavnu binu festivala su jedan od najpopularnijih sastava današnjice Rudimental, engleski duo Sigma, poznati londonski DJ Mark Wilkinson i regionalne zvijezde Dubioza Kolektiv.

"Magični dragulj prošlogodišnjeg Sea Dance festivala, bina koja je okupila sve strastvene klabere i ljubitelje elektronskog zvuka, kao i kompletnu crnogorsku DJ scenu, Dance Paradise stage ove godine donosi još bolji i bogatiji line up, zajedno sa unaprijeđenom produkcijom, koji će pored domaćih i regionalnih imena, biti dodatno ojačan sjajnim internacionalnim izvođačima u čijim diskografijama se nalaze neka od najuspješnijih izdanja elektronske muzike.

Smještena na plaži, uz šum talasa, okružena plavetnilom neba i mora, Dance Paradise stage je postala sinonim za mjesto najbolje ljetnje zabave, ne samo na Jadranu, već i u Evropi, koju ovog jula nikako ne smijete propustiti", poručili su organizatori Sea Dance festivala.

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala koji će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi, mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice.

Bonus video: