POTPISAO UGOVOR SA BONZAI MUSICOM

Vukoviću stižu ponude za nastupe u Evropi

EP "Oblivion", sa dvije kompozicije, će uskoro biti u digitalnoj prodaji na Beatportu i još više od 200 onlajn prodavnica
96 pregleda 7 komentar(a)
Ognjen Vuković, AudioStorm, Foto: Privatna arhiva
Ognjen Vuković, AudioStorm, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 15.02.2019. 23:53h

Podgorički DJ i producent AudioStorm (Ognjen Vuković) potpisao je ugovor sa legendarnom izdavačkom kućom Bonzai Music prema kojem će za nju objaviti EP "Oblivion".

U pitanju je belgijska etiketa osnovana 1992, za koju su još od početaka svoja izdanja objavljivala velika imena iz svijeta elektronske muzike kao što su Pol Van Dajk, Tiesto, Markus Šulc, Džon Fleming, Marko Bejli, Saša i Džon Digvid, kao i mnogi drugi.

Vuković je istakao da je to što će za Bonzai objaviti EP koji će sadržati dvije kompozicije velika stvar za njega.

"Ova saradnja  otvara niz velikih mogućnosti. To je jedan od najpoštovanijih lejblova na svijetu, ima fantastičnu saradnju sa najvećim DJ-evima, stoji iza dva velika festivala, tako da je ovo samo početak", uvjeren je Vuković, koji je dodao da će nastojati da nastavi saradnju sa Bonzai Musicom, što bi mu u budućnosti omogućilo kolaboracije najpoznatijim DJ-evima i producentima, kao i nastupe pod njihovim etiketama.

"Prošle godine  sam im dva puta slao demo snimke, međutim nisam dobio odgovor. Naravno, čekanje se isplatilo i treći put pokazalo kao uspješno. Prihvatili su dvije numere koje ćemo objaviti kao EP", otkrio je podgorički producent kako je došlo do saradnje.

On je kazao da će se "Oblivion" uskoro naći u digitalnoj prodaji na najvećem sajtu za preuzimanje elektronske muzike Beatportu, ali i na još više od 200 onlajn prodavnica kao što su iTunes, Tracksource, Trakin Down... Osim toga, dodaje on, postoji opcija da ovo izdanje bude objavljeno i u vidu 12-inčnog vinila u ograničenom broju od 500 kopija. 

Audiostorm je  najavio objavljivanje još originalnih numera i remiksa za druge izdavačke kuće, kao i nastupe sa svjetski poznatim imenima. 

"Stižu mi ponude za nastupe na festivalima u regionu, ali i u Evropi, tako da očekujem  interesantan i dinamičan period", kazao je on.

Vuković, koji se uglavnom bavi deep i progressive house zvukom, je prošle godine objavio EP "Jump Over The Edge" za londonsku izdavačku kuću Seamless Recordings, a do sada je dobio podršku mnogih poznatih imena iz svijeta elektronske muzike kao što su Thievery Corporation, Ernan Katanjo, Riči Hotin, Marko Karola, Marko Nastić i drugi.

Podgoričanin iza sebe ima preko 200 produkcijskih radova u više od pet godina koliko se aktivno bavi muzikom, a njegove dosadašnje kompozicije mogu se čuti na Soundcloudu, Beatportu i iTunesu.