Poslušajte novi singl grupe "Mazzom u fugazzu"

U pitanju je četvrti singl sa predstojećeg debi albuma koji će nositi naslov “Skriveni gradski fank"
409 pregleda 0 komentar(a)

Budvanski krosover sastav “Mazzom u fugazzu” objavio je novu pjesmu “Slivnik”, koja se može poslušati na njihovom YouTube kanalu.

U pitanju je četvrti singl sa predstojećeg debi albuma Budvana koji će nositi naslov “Skriveni gradski fank”.

Tekst za numeru “Slivnik” napisao je Nemanja Đorđević, poznatiji pod pseudonimom Necke, reper i član budvanskog hip hop kolektiva “Radio Katakomba”. Novi singl karakteriše žestok gitarski rif, a muziku potpisuje Miroslav Karović Karo, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend.

“Slivnik” je snimljen u podgoričkom studiju “M Sound” pod producentskom palicom Mihajla Mihe Radonjića, dok su vokali snimljeni u studiju Radija Katakomba u Budvi.

Necke potpisuje i miks i mastering, dok je za dizajn omota za singl bio zadužen Jovan Lazarević Jollanda, još jedan član kolektiva “Radio Katakomba”.

Budvanski sastav nastao je 2015, “kao eksperiment kombinujući rep i živu svirku”, kako objašnjavaju iz benda koji uz Đorđevića koji je vokal čine i Bogdan Veljović (gitara), Đorđije Pajović (bubnjevi), Nebojša Ćulafić (klavijatura, gitara, vokal), Petar Šuković (bas) i pomenuti Karović (gitara i vokal).

“Mazzom u fugazzu” predstavili su se crnogorskoj publici u maju 2016. sa svojim prvim singlom “Fantomka” koji je tada objavljen sa pratećim spotom.koji su radili Igor Benić i Vladimir Bogdanović.

U avgustu 2017. izašao je još jedan spot, za najhitičniju pjesmu Budvana do sada - “Ka’ da te niko ne gleda”, a video je radila produkcijska kuća “Mediatag” iz Podgorice.

Uslijedio je treći singl “Živim tvoju mladost” objavljen u januaru prošle godine, a nakon ovog četvrtog očekuje se izlazak cijelog albuma.

Bonus video: