Djevojčica koja je plesom opčinila svijet

Ona je rođena 2002. godine u Pitsburgu i od ranog djetinjstva bavi se različitim vrstama plesa, a već u drugoj godini počela je da trenira balet, akrobatiku, džez, stepovanje...
0 komentar(a)
Medi Zigler, Foto: Screenshot (YouTube)
Medi Zigler, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 15.02.2015. 14:38h

Dvanaestogodišnja talentovana plesačica, Medi Zigler privukla je pažnju publike širom svijeta nakon što se pojavila u dva spota pjevačice Sije, a britanski sajt dailymail.co.uk otkrio je nešto više o njoj.

Ona je rođena 2002. godine u Pitsburgu i od ranog djetinjstva bavi se različitim vrstama plesa, a već u drugoj godini počela je da trenira balet, akrobatiku, džez, stepovanje u studiju Ebi Li Miler, da bi kasnije postala jedna od učesnica rijalitija “Dance momy”.

Iako su mnogi prije prve sezone mislili da će u prvom planu biti talentovane djevojčice, publika se razočarala, jer su u fokusu zapravo bile njihove mame koje se konstantno međusobno svađaju i raspravljaju.

Upravo zbog plesa su se Medini roditelji razveli, pošto je njena majka priznala da muža skoro uopšte nije viđala, jer stalno prati ćerku na probe i sjedi u studiju dok ona igra, ali su joj oboje pomogli finansijski kako bi mogla da nastavi sa usavršavanjem svog talenta.

Ovu djevojčicu sada na Twitter nalogu prati više od 500 hiljada ljudi, dok njen Instagram profil broji više od dva miliona fanova, a veći dio obožavalaca dobila je nakon pojavljivanja u Sijinom spotu “Chandelier” gdje igra i izvodi akrobacije u trikou boje kože.

Ubrzo je angažovana i za drugi spot ove pjevačice, ali se u njemu pojavljuje sa glumcem Šajom Labuf, što je izazvalo kontroverze zbog velike razlike u godinama. Ipak, Medi je u razgovoru za “Daily Mail” otkrila da je video pogrešno protumačen, jer ona predstavlja vuka koji teroriše Labufa u kavezu.

“Mi nismo igrali ili plesali zajedno, jer se zapravo borimo jedno protiv drugog. Trebalo je da ja tumačim vuka, Labuf i ja živimo zajedno u kavezu, gdje ja pokušavam da ga ubijem”, objasnila je ona i dodala da je čak i sam glumac insistirao da ga u jednom trenutku udari, što nije bilo planirano.

“Uporno mi je govorio da treba da ga udarim najjače što mogu, jer u suprotnom borba neće izgledati realno. U jednoj sceni sam ga zaista ujela. Bilo je odvratno jer smo bili prljavi, a trebalo je da ga ujedem za ruku. Zato sam mu dala vlažnu maramicu, koju je odbio, ali sam ja insistirala da je uzme”, prisjetila se ona.

“Čak sam ponijela parfem i druge stvari, jer nisam htjela da smrdim, a on mi je rekao da njemu to ne smeta. Na kraju sam morala da mu kažem da je zaista prljav”, dodala je Medi, koja se pojavljivala u spotovima izvođača kao što su Aleks Kalis i Todrik Hol.

Takođe je glumila u serijama “Drop Dead Diva” i “Austin&Allie”, a bila je i model za nekoliko brendova koji proizvode odjeću za djecu ili plesače, da bi sa mlađom sestrom Mekenzi pokrenula i sopstvenu liniju odjeće “Maddie&Mackenzie collection”.

Nedavno je na dodjeli Gremija izvela novu verziju spota “Chandelier”, zajedno sa komičarkom Kristen Vig, a fanovi je mogu vidjeti u petoj sezoni rijalitija “Dance moms” koja je nedavno počela sa emitovanjem.

Bonus video: