Southern Soul Festival: Dolaze Fatima and The Eglo band, Romare, Dorian Concept...

Ograničena količina komplet karata, po specijalnoj cijeni od samo 34 eura, biće dostupna od sjutra za posjetioce iz Crne Gore
2 komentar(a)
Southern Soul, Foto: Southern Soul/Facebook
Southern Soul, Foto: Southern Soul/Facebook
Ažurirano: 12.02.2015. 19:06h

Fatima and The Eglo band, Romare, Dorian Concept, Matthew Halsall Quintet, Jeremy Underground, Alexander Nut I Max Graef, samo su neka od velikih imena koja su potvrđena za Southern Soul Festival 2015, koji će se održati od 25. do 28. juna, na Velikoj plaži, na prostoru Dolcinium Kite Club-a.

"Tri stejdža na prostoru Dolcinium Kite Club-a sa odličnim programom, predstavljaju programski najbolji i najudobniji festival ovog ljeta", piše u saopštenju organizatora.

Kako navode, fokus je na četvorodnevnom programu, koji traje od podneva do zore, a gostima je na raspolaganju predivna plaža dugačka 13 km, koja nudi mnogo toga: od joge do odbojke na plaži, izležavanja na suncu ili ispijanja omiljenog koktela dok kajteri ispred vas izvode vratolomije...ali prije svega muzički program sastavljen od najfinijeg soula, džeza, fanka, hausa i diska.

“Možete da igrate ili da odmarate po cio dan i da uživate u jednom od najljepših zalazaka sunca koje ste ikada vidjeli. Festival je toliko intiman da ćete često biti u prilici da stojite pored svog omiljenog muzičara, jer svi oni borave na plaži tokom trajanja festivala. Ovo je zaista jedinstveno i izvanredno iskustvo, koje ove godine ima pregršt iznenađenja, zbog čega smo prilično uzbuđeni i jedva čekamo jun 2015”, poručuju organizatori.

Ograničena količina komplet karata, po specijalnoj cijeni od samo 34 eura, biće dostupna od sjutra za posjetioce iz Crne Gore.

Naglašavaju da je ovo znatno niža cijena od samih pretprodajnih karata čija cijena iznosi 49 eura, a kojih je ostalo još veoma malo. Nakon toga će u prodaju biti puštene karte po regularnoj cijeni od 64 eura.

Bonus video: