Sjajan u "Zvezdicama", a ima vremena i za druženje

“Drago mi je da se dopao publici, jer sam se potrudio i oko stajlinga i oko koreografije. Ovo je bila vesela, energična pjesma i razlikuje se od prethodnih, pa ih ne mogu porediti, ali jeste jedan od mojih najboljih nastupa u kompletu”, ispričao je on.
2 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2015. 19:10h

Mlada crnogorska zvijezda Jovan Aleksić, zasjenio je sve takmičare Pinkovih zvezdica koji su nastupali u petak veče, kada je pred publikom i žirijem izveo pjesmu Zdravka Čolića “Glavo luda”.

Kako je za Vijesti otkrio jedanaestogodišnji Jovan , i sam je zadovoljan svojim nastupom.

“Drago mi je da se dopao publici, jer sam se potrudio i oko stajlinga i oko koreografije. Ovo je bila vesela, energična pjesma i razlikuje se od prethodnih, pa ih ne mogu porediti, ali jeste jedan od mojih najboljih nastupa u kompletu”, ispričao je on.

S obzirom na to da se od pobjednika ovog takmičenja traži ne samo dobar glas, već i ponašanje na sceni i harizma, ne čudi što je Aleksić mnogima favorit, a on je otkrio da je osim pjesme vježbao i koreografiju.

“Ukombinovao sam svoje pokrete i svoja osjećanja sa koracima koje su mi predložile teta Gabrijela i teta Marija iz plesnog kluba "Bjuti". Zahvaljujem im se i nadam se da ćemo se i dalje družiti u pripremi novih nastupa”, kazala je crnogorska pjevačka nada.

Iako su pripreme za naredne nastupe zahtjevne, tokom snimanja se, kaže Aleksić nađe vremena i za druženje sa drugim kandidatima.

“Za druženje uvijek ima vremena. Tamo vlada pozitivna atmosfera, svi se družimo i podržavamo, pjevamo i šalimo. Nikoga ne bih mogao posebno da odvojim, jer su mi svi dragi i sa svima se lijepo slažem”, pojasnio je on za Vijesti i dodao da ne može izdvojiti svog favorita, odnosno najjačeg konkurenta.

“Ima mnogo dobrih pjevača i zabavljača. Svako od njih je poseban na svoj način i ima nešto što ga odvaja od drugih, tako da je konkurencija velika”, istakao je Jovan , kojeg su pohvalili i za izgled koji je neodoljivo podsjećao na Čolića.

“Za moj stajling zadužena je mama. Ona osmisli model i da na šivenje kod teta Mire Perišić koja radi za pozorište”, kazao je mladi pjevač, koji je ispričao i kako je odlučio da pjeva pjesmu “Glavo luda”.

“Odvojio sam par pjesama koje su mi se u tom trenutku dopale i uz pomoć svog mentora Veselina Frenkija Bogićevića, odlučio se za 'Glavo luda', stari hit koji je poznat široj publici”, rekao je Jovan .

Na pitanje šta će pjevati u sljedećem, petom krugu u koji je prošao, on je kratko odgovorio:

“Neka to bude iznenađenje”.

Jedanaestogodišnji dječak, kako su “Vijesti” ranije pisale, iza sebe ima veliki broj nastupa na crnogorskim, regionalnim i drugim takmičenjima, ali i osvojenih nagrada, među kojima su gran pri festivala u Moskvi i na “Šarenim vokalima” u Somboru, nagrada za najbolju interpretaciju na festivalima “Školjkice” u Novom Sadu, “Zlatnoj pahulji” u Rožajama i “Rising Starsu” u Bugarskoj.

Galerija

Bonus video: