"Kristali" svirali vjernoj publici

0 komentar(a)
bend Kristali, Foto: Montenegro pab
bend Kristali, Foto: Montenegro pab
Ažurirano: 10.02.2015. 16:00h

Beogradski pop rok sastav Kristali makar trenutno nije toliko aktuelan na ovim prostorima kao nekad, pokazala je svirka ovog benda u podgoričkom Montenegro pabu pred malobrojnom, ali privrženom publikom.

Grupi koju predvodi Dejan Gvozden ipak nije bilo teško da odsvira cijeli dvočasovni repertoar i publici uz stare hitove kao što su "Menjam se", "Dva metra", "Sad se svega sećam" servira i pjesme sa aktuelnog albuma "Samo bluz", kao i novi singl "Divan dan".

U publici su preovladavali stari fanovi, što je primjetio i pjevač, koji su tražili neke od pjesama sa prvog albuma Kristala, ali ih nisu dobili bez obzira što su izazvali osmjehe na licima članova benda.

Na repertoaru su se našle uglavnom pjesme ljubavne tematike srednjeg do bržeg tempa, uz koje su prisutni gotovo cijelo vrijeme plesali i pjevušili, dočekujući krajeve numera uz aplauz, a osim ponekog "hvala" sa bine nije dolazilo puno riječi u pauzama.

Večeras će Kristali nastupiti u nikšićkom NK pabu. Svirke se održavaju u okviru serijala "Nikšićko rock's Lake fest", a slijede gostovanja srpskih pankera Goblina u Nikšiću 18. februara i Podgorici noć kasnije. Ulaz će koštati šest eura.

Bonus video: