Montenegro clubbing night u "Maximusu"

Montenegro clubbing night – naziv je večeri u okviru koje svakog mjeseca ima priliku da se posjetiocima "Maximusa" predstavi jedna od crnogorskih DJ organizacija
1 komentar(a)
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.02.2015. 15:15h

Montenegro clubbing veče održaće se 13. februara u diskoteci "Maximus" u Kotoru.

Tokom večeri, za DJ pultom smjenjivaće se crnogorski DJ–evi i producenti - Ognjen Vuković (AudioStorm), Luka Tarle i Bojan Vujičić (Bodzie).

Vuković, pod pseudonimom "AudioStorm", zbog vještine i talenta, vinuo se u evropski centar pažnje. Svjetski poznati DJ–evi poput Hernan Cattanea, njegov mix "Mind Prison" uvrstio je na listu svojih setova, te tako izazvali njegovu sveprisutnost na svjetskim DJ scenama i partijima.

Kotoranin Luka Tarle, od svojih početaka pa do danas, pretrpio je konstantnu evoluciju u muzičkom smislu, pa ste njegove tonove mogli čuti u najvećim klubovima i festivalima u regionu. Njegova muzika trenutno je miks mračnog deep house–a, melodičnog tech house–a i tehna, koja kao rezultat jedinstvenog underground zvuka hipnotiše na prvo slušanje.

Bodzie iz Groovy Castel Nuovo porodice skoro deceniju radi za DJ pultom, konstantno evoluirajući zvuk u nešto novo, šireći vibracije melodičnog deep–a, preko tech house–a do tehna. Sa svojim kolegama i prijateljima pokrenuo je projekat Groovy Castel Nuovo, sa ciljem proširenja clubbing scene u Crnoj Gori.

Ulaz je do ponoći besplatan, a nakon toga je 3 eura.

Montenegro clubbing night – naziv je večeri u okviru koje svakog mjeseca ima priliku da se posjetiocima "Maximusa" predstavi jedna od crnogorskih DJ organizacija. Cilj je afirmacija i promocija crnogorske klubske scene.

Bonus video: