Clean Bandit, Roni Size i Zomboy na Exitu

Clean Bandit je grupa najpoznatija po pjesmi "Rather Be" koja im je donijela prestižnu Gremi nagradu u kategoriji "najbolja dens pjesma", a nastupiće na glavnoj bini 9. jula
0 komentar(a)
Clean Bandit, Foto: Exit
Clean Bandit, Foto: Exit
Ažurirano: 10.02.2015. 11:47h

Britanski syntpop sastav Clean Bandit, ikona drum’n’bass muzike Roni Size, dubstep zvijezda Zomboy i jedna od vodećih dama bass muzike Hannah Wants novi su izvođači koji će ove godine nastupiti na Exitu.

Clean Bandit je grupa najpoznatija po pjesmi "Rather Be" koja im je donijela prestižnu Gremi nagradu u kategoriji "najbolja dens pjesma", a nastupiće na glavnoj bini 9. jula.

Iste večeri 15. rođendan festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi obilježiće jedan od njegovih muzičkih „osnivača“, Roni Size. Ikona drum’n’bass muzike nastupiće uživo uz kultnu supergrupu Reprazent i tako otvoriti listu izvođača za ovogodišnji X-Bass program, koji Exit realizuje u saradnji sa globalnim muzičkim brendom UKF.

Nova velika dubstep zvijezda Zomboy nastupiće 12. jula, a program glavne bine iza ponoći pojačaće i jedna od vodećih dama bass muzike Hannah Wants.

Ranije je najavljeno da će na Exitu ove godine nastupiti čuveni DJ Hardwell, Motorhead i Eagles of Death Metal.

Na otvaranju 15. Exit festivala na "Dance areni" nastupiće Chris Liebing i Adam Beyer, kao i kultni detroitski tandem Octave One. Iste večere na "Dance areni" nastupiće Beyerove "Drumcode" etikete, Nicole Moudaber i Joseph Capriati, uz podršku Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Lee Dobričić.

Bonus video: