Srbija bira predstavnika za Eurosong 14. i 15. februara

U emisiji "Odbrojavanje za Beč", kandidati Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić pjevaće pjesme koje je komponovao Vladimir Graić specijalno za evrovizijsku scenu, a konačnu odluku o pobjedniku donijeće žiri i publika, u jednakom odnosu glasova
2 komentar(a)
Eurosong, Foto: Eurosong
Eurosong, Foto: Eurosong
Ažurirano: 04.02.2015. 16:39h

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem tamkičanju Pjesma Evrovizije koje će biti održano u Beču, biće izabran 14. i 15. februara, u direktnom televizijskom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije, saopštila je danas ta kuća.

U emisiji "Odbrojavanje za Beč", kandidati Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić pjevaće pjesme koje je komponovao Vladimir Graić specijalno za evrovizijsku scenu, a konačnu odluku o pobjedniku donijeće žiri i publika, u jednakom odnosu glasova.

Prvi dio emisije koji će biti emitovan 14. februara, revijalnog je karaktera i predstaviće kandidate koji će uživo pjevati domaće i strane hitove, a potom će žrijebom odrediti redne brojeve njihovih takmičarskih nastupa.

Druge večeri (15. februara), gledaoci će prvi put čuti kompozicije kandidata za takmičenje Evrosong, a glasanjem će uticati na izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije.

Pored takmičarskih numera, u emisiji će se pojaviti i gosti iz zemlje i regiona i pjevati poznate hitove, a voditeljke emisije biće Draga Kosjerina i Maja Nikolić.

Bonus video: