Novi angažman Mikrija: Komični šou o hip hopu i marihuani

„Prti Bee Gee je snimio većinu novog albuma i mogu da najavim da će možda biti i najbolji do sada”
199 pregleda 0 komentar(a)
Mikri (Novina)
Mikri (Novina)
Ažurirano: 24.01.2015. 18:29h

Nikola Jelić, srpski reper poznatiji kao Mikri, član kultnog rep sastava Prti Bee Gee nedavno je pokrenuo web emisiju "HGM" (Hip Hop G Misija), serijal posvećen hip hop kulturi na prostoru Balkana.

Prva, pilot epizoda u trajanju od 13 minuta, nedavno je izašla i može se pogledati na YouTube servisu, a gosti u ovom komičnom tok šou bili su Struka i Reksona iz grupe VIP.

"Ideja se nije javila iz moje ličnosti, već je grupa ambicioznih i kreativnih ljudi htjela da napravi neki simpatični serijal od po par minuta za svaku epizodu po uzoru na ne emisiju 'GGN' poznatog američkog repera Snoop Dogga", otkriva Mikri u razgovoru za "Vijesti".

Iako je jedan od pokretača šoua, poznati reper je kazao da se može očekivati da svaku emisiju vodi neko drugi, uglavnom poznate face iz rep svijeta. Osim što će promovisati hip hop kulturu, dio emisije biće posvećen i legalizaciji marihuane.

"Biće priče o dekriminalizaciji i legalizaciji marihuane naravno. A kada će se te stvari desiti kod nas i da li će, slabo ko zna. Mislim da to ne zavisi od nas", kazao je Mikri.

Harizmatični reper već uveliko priprema svoj dugo najavljivani i očekivani solo debi pod nazivom "Mikrijev zabavnik". Sada je za "Vijesti" otkrio da će njegov prvijenac biti za par dana pušten u promet.

"Završeni su svi miksevi, nadam se uspješno i čekam kritike", istakao je on.

To što ovih dana ima pune ruke posla, što zbog emisije, što oko svog solo albuma, ne znači da nema vremena za svoju matičnu grupu. Naprotiv, Mikri je na radost brojnih fanova Prti Bee Geea kazao da se ove godine može očekivati njihovo novo izdanje, a reper je ubijeđen da će ljubitelji fanki zvuka i kontroverznih, bez dlake na jeziku tekstova beogradskog dua biti oduševljeni novim pjesmama.

"Prti Bee Gee je snimio većinu novog albuma i mogu da najavim da će možda biti i najbolji do sada. Živi bili, pa doživjeli", kazao je on.

Bonus video: