Vibrator u rikverc - djevojke iz Pančeva idu u pohod protiv šunda

U pjesmi koja je posveta jednom od najznačajnijih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedeu gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen grupe Psihomodopop
471 pregleda 0 komentar(a)
Vibrator u rikverc (Novina)
Vibrator u rikverc (Novina)
Ažurirano: 24.01.2015. 16:04h

Pančevački ženski rok sastav Vibrator u rikverc snimio je novi spot za singl “Begbede Wonderbra” koji će biti premijerno prikazan u ponedjeljak 26. januara u 20 časova na regionalnom MTV kanalu.

U pjesmi koja je posveta jednom od najznačajnijih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedeu gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen grupe Psihomodopop, a pored njega se pojavljuju i Dilan Dog, Marko Šelić Marčelo, Stefan Kapičić i druge poznate ličnosti. Spot su režirali Milan Todorović (“Mamula”) i Vera Sablić.

“Vibrator u rikverc je moj omiljeni domaći bend. Mislim da u vremenima kada šund i kič gospodare, ono što djevojke rade zaslužuje maksimalnu podršku i promociju. Mi smo super sarađivali na mom prvom filmu 'Zona mrtvih' za koji su vibratorke uradile originalnu pjesmu, a i njihov prvi spot za 'Porno karaoke' sam režirao”, ispričao je Todorović i dodao da je znao da je vrijeme za novu saradnju kada je čuo

“Begbede Wonderbra”, koja po njemu ima potencijal da bude hit.

U pitanju je drugi singl sa novog albuma “Stereo jezik” koji je krajem prošle godine objavila izdavačka kuća Lampshade media.

Vibrator u rikverc čine Snežana Popović (vokal), Marija Novaković (gitara), Sofija Jovanović (bas) i Selena Simić (bubnjevi). Prethodni singl “Doris” našao se na kompliaciji “Girls With Guitars” izdavačke kuće Cleopatra iz Los Anđelesa.

Bonus video: