Knez snimio duet sa Ivanom Banfić

I dok o pjesmi sa kojom će se takmičiti u Beču ne otkriva mnogo, sem da će premijerno biti puštena tek 15. marta, o spotu i duetskoj pjesmi bio je raspoloženiji da priča
77 pregleda 5 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Luka Zeković
Nenad Knežević Knez, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.01.2015. 20:40h

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Nenad Knežević Knez uveliko radi na pjesmi sa kojom će se predstaviti na pomenutom takmičenju, a prije nje objaviće spot za aktuelni singl "Znam da nisi ona", kao i duet sa hrvatskom pjevačicom Ivanom Banfić.

"Biće me jako puno u medijima sad do Eurosonga. Spot i taj duet iskoristiću kao sjajnu uvertiru za pjesmu sa kojom ću predstavljati Crnu Goru u Beču", siguran je u razgovoru za Vijesti Knez .

I dok o pjesmi sa kojom će se takmičiti u Beču ne otkriva mnogo, sem da će premijerno biti puštena tek 15. marta, o spotu i duetskoj pjesmi bio je raspoloženiji da priča.

"Spot smo snimali prekjuče, a radila ga je mlada ekipa sa fakulteta Dramskih umjetnosti u Beogradu. Puni su znanja i želje da rade, a iako nemaju pretjeranog iskustva maksimalno su se trudili, tako da će spot biti fenomenalan. Inače, oduvijek sam volio da dam šansu mladim ljudima, i zaista me nikad nijesu iznevjerili", priča svoje utiske sa snimanja Knez .

Kako kaže, rad na pjesmi za Eurosong nije ga omeo da završava svoj novi studijski album, na kome će se naći i duet sa Banfićkom. U pitanju je balada radnog naziva "Suze" koja će se takođe naći na novom projektu.

"Biće to jedna veoma iskrena pjesma. Moram priznati da odavno nijesam imao bolji singl. Potpisuje ga Dragan Brajović Braja, muziku i tekst, dok će aranžman napraviti Vladan Popović Pop i Marko Milatović“, otkriva on.

Ivana je, poput Kneza bila jedna od zvijezda koja je obilježila dens scenu 90-tih, pa je to bio razlog što je crnogorski predstavnik za duet izabrao upravo nju.

"Mi smo čak i generacijski blizu i sličnog smo muzičkog senzibiliteta. Uostalom ovaj duet otvoriće mi vrta pred sam Eurosong, kako bi me njihova publika bolje upoznala. Ne sumnjam u uspjeh ove pjesme u svim ex Yu republikama", zaključuje Knez .

Bonus video: