MAROON 5 I "SUGAR"

Kad ti omiljeni bend upadne na vjenčanje

“Nisam imao pojma da će nevjerovatne reakcije mladenaca i gostiju da izazovu toliko emocija kod mene. To što sam bio u prilici da učestvujem u nezaboravnom iskustvu za nekoliko parova za mene je najbolje od svega,” kazal je Adam Levin
1 komentar(a)
Maroon 5, Foto: Screenshot (YouTube)
Maroon 5, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.01.2015. 18:26h

Za svoj novi singl “Sugar” sastav “Maroon 5” odlučio je da snimi neobičan spot, pa su tako nenajavljeno došli na nekoliko vjenčanja u Los Anđelesu.

“Vozićemo se kroz Los Anđeles i upasti na svako vjenčanje na koje naiđemo”, kaže na početku spota pjevač benda Adam Levin.

Spot je sniman 16. decembra prošle godine, a kamera je bilježila reakcije gostiju brojnih vjenčanja dok pred njima, nenajavljeno kao grom iz vedra neba, svira “Maroon 5”.

Reditelj spota je Dejvid Dobkin, koji je očigledno opčinjen vjenčanjima i zabavnim situacijama na takvim događajima. On je 2005. režirao hit komediju “Lovci na djeveruše” (Wedding Crashers), u kojoj su igrali Oven Vilson i Vins Von.

“Bilo je to nevjerovatno iskustvo”, navodi Levin u saopštenju benda.

“Nisam imao pojma da će nevjerovatne reakcije mladenaca i gostiju da izazovu toliko emocija kod mene. To što sam bio u prilici da učestvujem u nezaboravnom iskustvu za nekoliko parova za mene je najbolje od svega.”

Dobkin, koji je inače stari prijatelj momaka iz benda “Maroon 5”, kaže da je ideja o saradnji postojala duže vrijeme, ali da je tek sada realizovana i to na najbolji način.

“Snimanje spota za pjesmu ‘Sugar’ je jedno od najboljih iskustava u mom životu”, kazao je on.

Spot trenutno može da se pogleda na internetu, dok je televizijska premijera bila juče na Vh1 kanalu.