PRAZNIČNI KONCERT

Halid Bešlić zagrijao Cetinjane

Koncert je održan pred do kraja ispunjenim gradskim trgom, a brojni posjetioci bili su u prilici da čuju brojne numere koje su obilježile duže od 35 godina karijere Halida Bešlića
53 pregleda 21 komentar(a)
Halid Bešlić, Foto: Prijestonica Cetinje
Halid Bešlić, Foto: Prijestonica Cetinje
Ažurirano: 16.02.2019. 11:27h

Na Dvorskom trgu na Cetinju, večeras je održan tradicionalni praznični koncert, na kojem je nastupio bosansko – hercegovački muzičar Halid Bešlić.

Koncert je održan pred do kraja ispunjenim gradskim trgom, a brojni posjetioci bili su u prilici da čuju brojne numere koje su obilježile duže od 35 godina karijere Halida Bešlića.

Uprkos niskoj temperaturi, publika je do kraja ispratila nastup, koji je trajao duže od dva i po sata, a koji je obilježila odlična atmosfera.

U drugom dijelu koncerta, pred publikom na Dvorskom trgu nastupio je i cetinjski muzičar Darko Martinović, čiji je nastup takođe ispraćen uz izuzetne reakcije posjetilaca.

Iz organizacije je saopšteno da je večerašnjem događaju prisustvovalo blizu 7.000 posjetilaca.

Večerašnji koncert na Dvorskom trgu organizovali su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, pri čemu su koncert finansirali brojni partneri – privrednici i prijatelji grada.

Prvi praznični koncert na Cetinju održan je 2011. godine, a od tada, pomenuta je manifestacija svakog januara nezaobilazan dio programa u Prijestonici Crne Gore.