Massimo Savić nije smio da se popne na konja

Massimo, koji tokom pjesme traži djevojku na konju, nije se usudio da i sam proba da jaše, već je kobilu Šanel za uzde prošetao po šumi
304 pregleda 0 komentar(a)
Massimo Savić, Foto: Privatna arhiva
Massimo Savić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 25.12.2014. 20:28h

Hrvatski kantautor Massimo Savić snimio je spot za aktuelni singl “Ispod nekog drugog neba”.

Kadrovi su snimljeni na prostoru konjičkog kluba Trajbar. Mističan tekst pjesme bio je inspiracija reditelju Andreju Korovljevu za video u kojem su lajtmotiv konji.

Massimo, koji tokom pjesme traži djevojku na konju, nije se usudio da i sam proba da jaše, već je kobilu Šanel za uzde prošetao po šumi.

“Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam da ih uzjašem. Ali kako smo svi bili svjedoci pada trenera sa jedne nestašne arapske kobile, ipak sam odlučio da ne rizikujem. Pri kraju rada sam na novom albumu i u pripremama za koncertnu turneju, pa mi se činilo neozbiljnim da rizikujem bilo kakvu povredu. Zadovoljio sam se uživanjem u društvu tih otmenih životinja", istakao je on.

Na snimanju su učestvovali Snježana Beljan koja igra misterioznu djevojku i članovi Massimovog pratećeg benda među kojima je i autor pjesme “Ispod nekog drugog neba” – Predrag Martinjak.

Spot je biti pikazan sredinom januara, a ovom numerom Massimo najavljuje novi studijski album radnog naziva “Jedan dan ljubavi”.

Bonus video: