Boško i Bojan su dobitnici ulaznica za trance veče u "Maximusu"

Boško Damjanović i Bojan Šćekić su dobitnici po dvije dvije ulaznice za trance veče u diskoteci Maximus. Dobitnici ulaznice mogu podići na ulazu u diskoteku na veče koncerta
3 komentar(a)
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Maximus diskoteka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.12.2014. 15:33h

U subotu, 20. decembra na glavnoj bini čuvene arene diskoteke "Maximus" nastupiće DJ Shogan iz Pitch ‘n’ destroy organizacije.

"Zaista veliko interesovanje vlada za psy trance muziku, što najbolje pokazuje posjećenost ovih žurki u „Maximusu“ na kojima su do sada nastupili, te zabavili posjetioce „Maximusa“ na podijumu za igru: Vertical Mode i Azax Syndrom", kažu iz organizacije.

Iza pseudonima Shogan krije se Slobodan Vulić. Devedesetih godina počeo se baviti DJ–ingom, koji je uključivao mnogo pravaca, a 2009. godine počinje stvarati svoje trance tonove. Njegov zvuk je jednostavno – psihodelični trance – kroz mnogo progressive, full on i dark oblika. Organizacija je formirana 2002. godine sa ciljem proširenja psy muzike i kulture širom Crne Gore.

Podršk SHoganu će biti DJ leonidA (Alen Kajević) iz We Make Bitzik psy progressive projekta i DJ Chandra (Vukota Popović), ponat i kao DJ Irritant, takođe iz Pitch ‘n’ destroy organizacije.

Cijena ulaznice su do ponoći tri, nakon toga šest eura.

Boško Damjanović i Bojan Šćekić su dobitnici po dvije dvije ulaznice za trance veče u diskoteci Maximus. Dobitnici ulaznice mogu podići na ulazu u diskoteku na veče koncerta.

Bonus video: