Deveti Refresh festival od 13. do 15. avgusta iduće godine

Fanove Refresha očekuje i novogodišjna "Re:akcija", u okviru koje će biti dostupne karte po nižim cijenama, a čije detalje će organizatori otkriti u predstojećem periodu
60 pregleda 0 komentar(a)
Refresh 2014., Foto: Refreshfestival.me
Refresh 2014., Foto: Refreshfestival.me
Ažurirano: 16.12.2014. 15:06h

Predstojeći, deveti Refresh festival održaće se od 13. do 15. avgusta iduće godine u kotorskoj diskoteci "Maximus", a promotivna prodaja ulaznica počeće 22. decembra, saopštili su organizatori.

Trodnevne karte za najveći festival posvećen elektronskoj muzici u Crnoj Gori po promotivnoj cijeni koštaće 14 eura, što je duplo manje od redovne cijene, a moćiće da se nabave na preko 50 trafika iz lanaca "Tobacco S Press" i "Štampa", u sklopu partnerstva festivala sa regionalnom prodajnom mrežom "Gigstix".

Fanove Refresha očekuje i novogodišjna "Re:akcija", u okviru koje će biti dostupne karte po nižim cijenama, a čije detalje će organizatori otkriti u predstojećem periodu.

Prošlogodišnji Refresh imao je 14 promotivnih žurki, tri dnevne žurke zagrijavanja i tri festivalske noći u okviru kojih je po saopštenju organizatora okupio više od 12 hiljada posjetilaca i preko 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Srbije, BiH uz neizostavne domaće izvođače, a zvijezde festivala bili su Stiv Bag, Mauro Pikoto i Octave One.

Na YouTube servisu lansiran je i kratak film sa prošlog izdanja festivala gdje se može vidjeti kako se provodila publika i čuti pozitivni utisci izvođača.

Bonus video: