Ibricu Jusića dočekao dupke pun KIC

Podgorički koncert bio je jedan u nizu povodom proslave Jusićevog jubileja 50 godina na muzičkoj sceni, a pozdravljajuci prisutne u šali šansonjer se zahvalio publici koja ga je "trpjela" sve ove godine, dodajući da je trpio i on njih
9 komentar(a)
Ibrica Jusić, Foto: Savo Prelević
Ibrica Jusić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.12.2014. 21:13h

Hrvatski šansonjer Ibrica Jusić održao je večeras koncert u velikoj sali KIC-a Budo Tomović u okviru manifestacije DEUS.

U sali, koja je bila ispunjena da posljednjeg mjesta, začuo se aplauz onog trenutka kada je Jusić ušao u salu, a mahajuci pozdravio prisutne.

Jusiću je na sceni tokom čitavog koncerta društvo pravio i njegov pas.

Podgorički koncert bio je jedan u nizu povodom proslave Jusićevog jubileja 50 godina na muzičkoj sceni, a pozdravljajuci prisutne u šali šansonjer se zahvalio publici koja ga je "trpjela" sve ove godine, dodajući da je trpio i on njih.

Jusić je uspio da svojim glasom i gitarom razgali publiku koja je stidljivo sa njim pjevala njegove najveće hitove, ali i sevdalinke sa njegovih albuma Amanet 1 i 2.

Aplauza tokom koncerta nije falilo, a ipak najbolju reakciju publike izazvao je Jusićev najveći hit “Jubi san vašu kćer”.

Bonus video: