Stex: „Mak'se” najavljuje EP „Novo sunce”

"Crnogorska rep scena ima odličnih MC-eva za koje se nije čulo i mislim da neko treba nešto da uradi po tom pitanju. Mediji bi trebalo da daju više prostora hip hopu", smatra Stex
0 komentar(a)
Stex (Novina)
Stex (Novina)
Ažurirano: 12.12.2014. 18:14h

Nikšićki reper Stex, pravo ime Stefan Popović, objavio je novu pjesmu "Mak'se" koja se može poslušati na YouTube servisu. U pitanju je najavni singl za njegov predstojeći EP "Novo sunce".

"Trebalo bi da izađe do kraja januara, na njemu će biti šest pjesama i biće malo tvrđi nego prošli", ispričao je za "Vijesti" Stex.

Njegov debi "Dobar dan" izašao je prije godinu dana i sadrži devet pjesama, a takođe se može čuti na YouTubeu.

"U repu sam odavno, ali intenzivno od kad sam objavio debi album, znači nešto preko godinu dana. Prošao je solidno, zadovoljan sam. Novi album ne znam još kako ću objaviti, vjerovatno samo na Internetu u digitalnom formatu", kazao je reper i dodao da mu je u planu da ekranizuje neku od pjesama uskoro, ukoliko mu finansijska situacija to dozvoli.

"Novo sunce" snimano je njegovom "Central" studiju, a nikšićki reper je najavio da će mu gosti na albumu biti Bacili i Džej Džej Okoča.

Stex je na YouTubeu lansirao i svoj drugi "rep sešn". Video pod nazivom "Session 2" je sniman u okolini željezničke stanice u Nikšiću, sniman je jedan dan, a reper ga je režirao i montirao uz pomoć prijatelja. Grad piva i čelika tako u posljednje vrijeme više nije poznat po panku, već i po to što ima najviše aktivnih repera u Crnoj Gori, a Stex je najnovije ime dodato na spisak.

"Crnogorska rep scena ima odličnih MC-eva za koje se nije čulo i mislim da neko treba nešto da uradi po tom pitanju. Mediji bi trebalo da daju više prostora hip hopu", smatra Stex.

Bonus video: