Od petka trka za najpovoljnije ulaznice za Sea Dance

Kako navode organizatori, ovo je cijena sa čak 65% popusta u odnosu na redovnu cijenu
1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 11.12.2014. 10:41h

U petak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ograničen kontigent ulaznica za Sea Dance po cijeni od 19,99 eura!

Kako navode organizatori, ovo je cijena sa čak 65% popusta u odnosu na redovnu cijenu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

"Očekuje se da će najpovoljnije ulaznice biti rasprodate u vrlo kratkom roku, te savjetujemo da budete među najbržima i rezervišete svoje ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala na vrijeme", piše u saopštenju Sea Dance-a.

U prodaji će se naći vrlo ograničen broj ulaznica po cijeni od 51,5 eura za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Samo u sklopu praznične akcije svi kupci biće nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL na poklon, uz uslov registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sajta www.gigstix.com od 1. do 31. marta 2015.

Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji će biti i ulaznice za EXIT kamp, otvoren od 7. do 14. jula, po cijeni od 26,5 eura. Ulaznice za SEA DANCE kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana.

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za SEA DANCE i EXIT festivale dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.exitfest.org.

Drugi Sea Dance festival biće održan u Crnoj Gori od 16. do 18. jula 2015. godine na Jazu a samo državljani Crne Gore mogu od petka 12. decembra kupiti promotivne karte po cijeni od 19,99 eura.

Sea Dance u finalu najčuvenijeg evropskog festivala >>>

Bonus video: