Vasić: Sa Ninom Badrić lako sarađivati

„Uvijek se radujem kad radim sa pravim muzičarima. Pored toga što je sjajan vokal, Nina je prije svega lijepo vaspitana dama”
74 pregleda 2 komentar(a)
Nina Badrić, Željko Vasić, Foto: Privatna arhiva
Nina Badrić, Željko Vasić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.12.2014. 20:21h

Srpski muzičar Željko Vasić i njegova hrvatska koleginica Nina Badrić snimili su duet. Riječ je o pjesmi “Lozinka za raj” koju potpisuju Vasić i Saša Milošević Mare, a publika će je čuti za nekoliko dana.

“Sa Ninom je bilo lako sarađivati. Uvijek se radujem kad treba da sarađujem sa pravim muzičarima. Pored toga što je sjajan vokal, Nina je prije svega lijepo vaspitana dama, tako da nije bilo teško dogovoriti se o saradnji, a u studiju je sve lako teklo”, ispričao je “Vijestima” Vasić.

O tome kako su im se glasovi složili, samo je rekao “čućete uskoro” i otkrio da nije imao dileme ko će numeru “Lozinku za raj” pjevati sa njim.

“Kada smo napravili pjesmu i Mare i ja smo čuli samo Ninu i nikog više, tako da nijesmo mnogo razmišljali ko bi mogao otpjevati te dionice. Bila je samo varijanta, ako ne pristane, da je otpjevam sam”, objašnjava sagovornik “Vijesti” koji posljednjih dana provodi mnogo vremena u studiju, jer priprema treći studijski album.

“Cio album se polako završava, i mislim da će od marta krenuti njegova prezentacija. Do tada publika će imati priliku da čuje ovaj duet sa Ninom koji će pratiti i video, a i on će se takođe naći na albumu”, potvrđuje Vasić.

Novi projekat nosiće naziv “Nema dalje”, a iako ima snimljenih i više pjesama nego što je potrebno, Željko će izabrati svega njih deset.

“Mislim da je to sasvim dovoljno, jer mi je stalo da od albuma napravim cjelinu. Mare i ja dijelimo studio, tako da će mi on pomoći da odredim koje će se od snimljenih pjesama naći na albumu, a koje će čekati neko drugo vrijeme na objavljivanje. Imaćemo i oko toga dosta posla, a inače, nas dvojica potpisujemo sve te pjesme”, otkriva Vasić koji tvrdi da pjesme koje se ne nađu na albumu neće ostati “zaboravljene u nekoj fijoci”.

“Moje pjesme ne ostaju neobjavljene. Samo je pitanje vremena kad će ih publika čuti, ali neću ih ostaviti tek tako. Eto i numere “Željo moja jedina” i “Voli me il ne voli me” objavljene su nakon tri godine od njihovog nastanka, a postali su veliki hitovi” prisjeća se on.

Bonus video: