Iskaz snimio novi spot: "Cilj nam je da se sukobimo sa ljudima koji se ne slažu sa nama"

U pitanju je peti singl sa aktuelnog albuma "Tanatos"
0 komentar(a)
Iskaz (Novina), Foto: Facebook
Iskaz (Novina), Foto: Facebook
Ažurirano: 01.12.2014. 19:26h

Srpski krosover bend Iskaz snimio je novi spot za pjesmu "Moglo je bolje za nas", koji će premijerno biti prikazan u ponedjeljak u 20 časova na regionalnom MTV kanalu.

U pitanju je peti singl sa aktuelnog albuma "Tanatos", a video je djelo NNSpark Production tima na čelu sa Nikolom Nikolićem, koji drugi put sarađuje sa Iskazom.

"Snimali smo u bivšem Trudbeniku, u prostorijama KPGT, trajalo je dva dana i bilo je fenomenalno. Vrijeme nas je poslužilo, snimalo se od jutra do mraka, a kao i uvijek gledali smo da se dobro provedemo tokom snimanja", kazao je frontmen Zoran Stefanov za "Vijesti". Stefanov je kazao da su spotovi bitan segment stvaralaštva njegovog benda i složio se da su neophodni za promociju.

"To je, kako mi volimo da kažemo, nužno zlo. Imamo sreće da volimo to da radimo, jer smo u nedostatku novca morali to da naučimo sami. Ali složio bih se sa tezom da se danas muzika nažalost više gleda nego sluša i da su potrebni", objasnio je reper.

On je dodao da je zadovoljan kako su dosadašnji singlovi prošli, s obzirom da, kako je istakao, muzika Iskaza nije prijemčiva širim narodnim masama zbog "angažovanosti" pjesama.

"Cilj nam je da se sukobimo sa ljudima koji se ne slažu sa nama, jer samo tako ta priča može da se širi. Najgora je letargija, kada nema reakcije. Mislim da je dobro debatovati o tim temama i doći do nekog zaključka", smatra on.

Bonus video: