Katarina se nada plasmanu u TOP 5

Kaćin sljedeći zadatak je da dočara na sceni legendu ex-YU muzike Josipu Lisac. U istoj ulozi našao se prošle godine i crnogorski pjevač Knez
7 komentar(a)
Katarina Bogićević, Foto: Screenshot (YouTube)
Katarina Bogićević, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 29.11.2014. 15:04h

Ako je neko do sad sumnjao u multitalenat mlade Podgoričanke Katarine Kaće Bogićević, ona ga je zahvaljujući učešću u muzičkom šou “Tvoje lice zvuči poznato” potpuno razuvjerila.

Pohvale koje ova šesnaestogodišnja Podgoričanka svake nedjelje prima za pjevanje, kao da su postale sastavni dio emisije, a tokom sedam epizoda pokazala je raskošan talenat i kada su gluma i ples u pitanju.

Do kraja je ostalo svega nekoliko emisija, a Kaća se nada da će uspjeti da obezbijedi plasman među pet najboljih. Kako kaže, ako se to i ne desi, finalistima će biti podrška.

No, do finala Kaća će imati još nekoliko zadataka, a prvi koji slijedi je da dočara na sceni legendu ex-YU muzike Josipu Lisac. U istoj ulozi našao se prošle godine i crnogorski pjevač Knez, a o tome ko će biti bolja “Josipa”, Kaća za “Vijesti” kaže:

“Knez je jedan od najboljih muških vokala sa Balkana i on je Josipu Lisac imitirao maestralno prošle godine. Biću zadovoljna ako u tome uspijem bar približno kao on”, skromna je mlada pjevačica kojom su tokom prethodne emisije, kada je bila u ulozi Arijane Grande, učesnici, ali i članovi žirija rekli da “pjeva bolje od nje”.

Do sad smo je gledali u raznovrsnim ulogama, počev od makedonskog pjevača Tošeta Proeskog, preko Vitni Hjuston koja joj je donijela pobjedu, pa do opere. Za svaku se studiozno spremala, ali na određene je i posebno ponosna.

“Zadovoljna sam svim imitacijama koje sam do sam imala, ali izdvojila bih Fantoma i Arijanu Grande”, ističe Kaća i dodaje da više ne razmišlja o tome koji će joj biti sljedeći zadatak, ali bi svakako voljela da do kraja šoua imitira Lejdi Gagu.

Iako mediji pišu da među takmičarima ima neslaganja i svađa, Katarina to demantuje.

“Ja nisam dosad ni čula ni doživjela neka neslaganja među izvođačima. Uglavnom, jedni druge bodrimo i pomažemo da što bolje savladamo zadatke koji su pred nama”, priča svoje utiske pjevačica.

Katarina je sigurna da će joj iskustvo koje je stekla zahvaljujući učešću u šou koristiti u daljoj karijeri.

“Dosta sam naučila o vokalnoj tehnici i plesnim pokretima. Sigurna sam da će mi to koristiti u nekim narednim projektima”, kaže ona.

Mnogi je pamte još kao djevojčicu koja se pojavila u televizijskom šou “Ja imam talenat” zahvaljujući kojem je dobila ulogu u seriji Folk. Kroz šou su prošli mnogi poznati pjevači i autori, a ona otkriva da li je do sada dobila neku ponudu za saradnju.

“U planu je da poslije TLZP snimim neku pjesmu. Što se tiče autora, čija mi se pjesma svidi naravno da sam spremna za saradnju. Može da se desi da se i ja oprobam kao autor”, najavljuje Kaća, koja se već oprobala i u toj ulozi jer je radila nekoliko pjesama za dječije festivale.

Zbog učešća u šouu Katarina boravi u Beogradu, pa se morala prebaciti na vanredno pohađanje podgoričke Srednje muzičke škole.

“Kad se vratim polagaću predmete iz prvog semestra. Slobodno vrijeme koristim da učim i vježbam”, kaže ona.

Bonus video: