JOŠ JEDNA TUŽNJA PJESMA

Massimo Savić: Ima srećnih ljubavi, pogledajte mene i Eni

"Autori misle da mom vokalu više odgovara tekst o tužnim ljubavima. To je njihov odabir, ne moj"
60 pregleda 0 komentar(a)
Massimo Savić, Foto: Slavica Kosić
Massimo Savić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 28.11.2014. 11:58h

Massimo Savić objavio je novi singl “Ispod nekog drugog neba”. Ova numera nastavak je Masimove saradnje sa Predragom Pegijem Martinjakom koji potpisuje hitove sa prethodnog albuma - "Iz jednog pogleda" i "Suze nam stale na put". Savić ne krije da je zadovoljan reakcijama na pjesmu.

“Oduševljen sam prvim reakcijama publike. Mislio sam da će joj se pjesma svidjeti, ali nisam očekivao da će ovako brzo reagovati i da ćemo imati toliko pozitivne reakcije. Pjesma se nalazi na Youtube kanalu i samo prvog dana od 15 sati pa do jutra imala je 14.000 pregleda. Ali, više sam fasciniran činjenicom da pjesma samo skuplja "lajkove". To mi je izuzetno drago i srce mi puni neviđenim oduševljenjem”, kazao je “Vijestima” Savić.

Poznat kao perfekcionista i profesionalac, Savić otkriva da na ovaj singl nije potrošio previše vremena.

“Samo snimanje vokalne dionice za ovu pjesmu nije trajalo tako dugo. P'Eggy i ja funkcionišemo na način da se kockice ili poklope ili ne poklope. Nema tu previše popravki. Najveći dio vremena potrošili smo na produkciju pjesme - nivelisanje, aranžiranje, dodavanje zvukova, bek vokale... Trenutno intenzivno radim na novom albumu, pa puno vremena provodim u studiju, pazeći na svaki detalj. Izuzetno mi je bitno da novi album bude dostojna zamjena izdanju "Dodirni me slučajno" i zato je ljestvica izuzetno visoko postavljena”, tvrdi pjevač.

I ova balada govori o tužnim ljubavima, a takvih pjesama Savić u svom opusu ima dosta. No, kako tvrdi, mnogo mu je bitnija muzika kad bira pjesmu, a takođe vjeruje da nijesu sve ljubavi tužne.

“Naravno, da sretnih ljubavi ima . Pa pogledajte samo mene, godinama volim istu ženu, svoju Eni. To što autori misle da mom vokalu više odgovara tekst o tužnim ljubavima je zapravo njihov odabir, ne moj. Ja sam taj koji bira pjesmu, ali tekst mi nije prvi kriterijum. Više me raduje dobar gitarski rif. tekst uvijek mogu malo korigovati u dogovoru s autorom, a muzika je ta koja mi je bitna”, objašnjava Savić.

Ova pjesma biće ujedno najava novog studijskog albuma.

“Objavićemo ga prije nego što 14. februara u Zagrebu krenemo s turnejom "Jedan dan ljubavi". Imamo zakazan koncert i u Beogradu, a uskoro će biti detaljnijih informacija o drugim koncertnim datumima”, obećava Savić.

Preporučujemo za Vas