PRVI S NOVOG ALBUMA

Večeras promocija novog spota Zoon politikona

"Glavnu ulogu igra Miodrag Manerik, a pojavljuje se i bend i naši brojni drugari", kazao je gitarista
64 pregleda 0 komentar(a)
Zoon politikon, Foto: Arhiva "Vijesti"
Zoon politikon, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.11.2014. 08:11h

Podgorički rok sastav Zoon politikon snimio je ekranizovao je pjesmu "Želim" sa aktuelnog albuma "Bas eliminator", a spot će premijerno predstaviti večeras na svirci u Kulturnom centru "Gavroš" u Podgorici. Ulaz će biti besplatan, a početak je zakazan za 21 sat.

"Spot je sniman u Podgorici, na brojnim lokacijama u gradu. Snimali smo tri dana, onako kako su nam dozvoljavale obaveze i vremenski uslovi, a na snimanju je bilo odlično - velika ekipa i dobra energija", otkrio je za "Vijesti" gitarista Ilija Gajević.

Autori spota su Boško Purić i Bane Kljajić, a Gajević je kazao da su oni odabrali pjesmu "Želim", jer im se uklapala u kostur priče koji su već imali.

"Glavnu ulogu igra Miodrag Manerik, a pojavljuje se i bend i naši brojni drugari", dodao je gitarista. Zoon politikon će nakon projekcije spota sjutra veče odsvirati akustični koncert i najaviti naredne planove, saopšteno je iz benda.

"Bas eliminator" je objavljen u martu na Mulj portalu, a u pitanju je treće izdanje benda koje sadrži sedam pjesama. Podgorički sastav nedavno je objavio i singl "Robovi navike".