SNIMALI I U CRNOJ GORI

Sopot ekranizovao „Beskonačnost”

"Prvi dan smo snimali u Nacionalnom parku 'Sutjeska', čak smo pješke ušli u Crnu Goru jer smo snimali i kod Trnovačkog jezera. Drugi dan smo proveli na planinama Banjaluke. Snimanje je proteklo u alpinističkom duhu, pošto smo dosta pješačili sa gomilom opreme na leđima", kroz smijeh se prisjetio pjevač
0 komentar(a)
Sopot, Foto: Facebook.com
Sopot, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 25.11.2014. 20:17h

Banjalučki alternativni sastav Sopot objavio je novi spot za pjesmu "Beskonačnost", sa aktuelnog albuma "Sopotnik", koji se može pogledati na YouTube servisu. Režiju potpisuje Dajan Javorac, montažu Srđan Šipka, a kostime je napravio Marko Feher.

Frontmen benda Petar Topalović otkrio je "Vijestima" da je snimanje trajalo dva dana.

"Prvi dan smo snimali u Nacionalnom parku 'Sutjeska', čak smo pješke ušli u Crnu Goru jer smo snimali i kod Trnovačkog jezera. Drugi dan smo proveli na planinama Banjaluke. Snimanje je proteklo u alpinističkom duhu, pošto smo dosta pješačili sa gomilom opreme na leđima", kroz smijeh se prisjetio pjevač.

On je kazao da je Sopot svirao na OK festu, koji je održan u NP "Sutjeska", a sljedeći dan na nagovor organizatora bend je iskoristio lokaciju za snimanje spota.

"I ranije smo planirali da ekranizujemo 'Beskonačnost', a sa svim tim prostranstvom oko nas i u takvom ambijentu to nam je potpuno imalo smisla", objašnjava Topalović. On je za iduću godinu najavio EP koji će sadržati četiri pjesme.

"To je još u procesu stvaranja. Ne mora da znači da ćemo nastaviti priču sa 'Sopotnika', mi smo skloni eksperimentisanju, tako da ko zna u kom pravcu će nove pjesme otići", ispričao je pjevač.

Preporučujemo za Vas