Knez: Autori me zatrpavaju pjesmama za Eurosong

“Polako istražujem teren. Veoma je bitno osmisliti kampanju kako treba i na vrijeme je početi. Posjetio sam Brisel i Pariz kako bih se upoznao sa ljudima koji će mi biti podrška"
106 pregleda 12 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Privatna arhiva
Nenad Knežević Knez, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.11.2014. 07:14h

Predstavnik Crne Gore na narednom Eurosongu u Beču, Nenad Knežević Knez, uveliko traži kompoziciju sa kojom će učestvovati na tom takmičenju.

“Proces biranja pjesme će trajati još. Kontaktirao sam već dva autora, mada je mnogo više onih koji su kontaktirali mene. Za sada mi je stiglo dosta pjesama, bukvalno sam zatrpan kompozicijama, preslušaću ih sve, možda među njima nađem onu sa kojom ću nastupiti u Beču”, kazao je Vijestima Knez.

On je dodao da se može desiti da se i sam kao autor uključi u rad na pjesmi.

“Držim se one stare 'u se i u svoje kljuse'. To što trenutno preslušavam tuđe pjesme, ne mora ništa da znači. Prosto me zanima kako ljudi razmišljaju kad je u pitanju Evrovizija. Stalo mi je da odaberem najbolju pjesmu i da na predstavim Crnu Goru na najbolji mogući način, tako da neću bježati od saradnje sa drugim autorima, ali ni od svojih ideja ukoliko ih budem imao. Sve ću preduzeti kako bih imao dobru pjesmu, jer ona je u stvari najvažnija”, siguran je Knez.

Crnogorski predstavnik nedavno je na poziv ljubitelja Eurosoga boravio u Briselu i Parizu.

“Polako istražujem teren. Veoma je bitno osmisliti kampanju kako treba i na vrijeme je početi. Posjetio sam Brisel i Pariz kako bih se upoznao sa ljudima koji će mi biti podrška koji su inače, fanovi ovog takmičenja. Dok tražim odgovarajuću kompoziciju, iskoristiću vrijeme da odgovaram i na takve pozive”, ističe Knez.

Sa objavljivanjem pjesme neće žuriti, jer ima vremena do naredne godine.

“Ne planiram da je objavim prije marta, aprila. Bitno je samo da se evrovizijski rokvi ispoštuju”, zaključuje Knez.

Ovo će biti sedmo predstavljanje Crne Gore na Eurosongu. Do sada su učestvovali Stevan Faddy, Stefan Filipović, Andrea Demirović, Rambo Amdeus i Who See sa Ninom Žižić, a samo je prošlogodišnji predstavnik Sergej Ćetković uspio da se plasira u finale.

Bonus video: