Pjevali za Džonija Hodžića

Na kraju je pročitana SMS poruka kojom se Hodžić zahvalio svim učesnicima i publici. Poznati umjetnik boluje od kancera, a prihod od ulaznica ovog koncerta ide za njegovo liječenje
180 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2014. 21:30h

Skoro puna sala podgoričkog Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović" ispratila je humanitarni koncert posvećem Džoniju Hodžiću, kome su prijatelji pružili podšku pjesmom i igrom.

"Džoni je kamen temeljac Doma omladine, on je drugarčina, ne samo nama ovdje prisutnima, već svim stanovnicima Podgorice, Crne Gore i one Jugoslavije. On je nedavno obolio i predstoji mu sudbonosna bitka, zato smo večeras ovdje - da mu pružimo skromnu, nesebičnu pomoć", saopšteno je na početku.

Izvođači - Žuti Serhatlić, Andrijana Božović, Renata Perazić, Mirsad Serhatlić, Vjera Nikolić, Zdravko Đuranović, Zoran Kalezić, klapa Assa Voce, ženska vokalna grupa Alata, kvartet Veselice, baletska trupa Ballo, amaterska scena pozorišta Dodest i Folklorni ansambl i narodni orkestar KIC-a - su se na bini smjenjivali bez riječi, a dočekivani su i ispraćani velikim aplauzom.

Publika je uglavnom mirno pratila šarenolik program, povremeno pljeskajući uz ritam, ali bez horskog pjevanja, osim kada je to tražio Zdravko Đuranović.

Na kraju je pročitana SMS poruka kojom se Hodžić zahvalio svim učesnicima i publici. Poznati umjetnik boluje od kancera, a prihod od ulaznica ovog koncerta ide za njegovo liječenje.

Galerija

Bonus video: