Lipovača postao član PAM

„U planu mi je da radim sa muzičarim iz Crne Gore. Ono što je izvjesno je da ću uraditi pjesme za nekoliko pjevača, a možda se na nekim projektim uključim kao gitarista i producent. Zato sam smatrao da je najbolje da moja prava u Crnoj Gori štiti crnogorska organizacija PAM“
61 pregleda 4 komentar(a)
Zele Lipovača, Foto: Privatna arhiva
Zele Lipovača, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.11.2014. 12:09h

Frontmen popularnog rok sastava „Divlje jagode“ Sead Zele Lipovača postao je član crnogorskog društva za zaštitu autorskih prava PAM. Tako će pomenuta crnogorska organizacija između ostalih štititi i djela koja je napisao Lipovača i to ne samo za svoj bend Divlje jagode, već i za mnoge druge izvođače.

„U planu mi je da radim sa muzičarim iz Crne Gore. Ono što je izvjesno je da ću uraditi pjesme za nekoliko pjevača, a možda se na nekim projektim uključim kao gitarista i producent. Zato sam smatrao da je najbolje da moja prava u Crnoj Gori štiti crnogorska organizacija PAM“, otkrio je Lipovača.

On je zajedno sa pjevačem Liviom Berakom početkom sedmice imao promociju albuma „Biodinamička ljubav“ u podgoričkom klubu HL, kada su mu gostovali pjevačica Anita Popović i gitarista Kristijan Đuranović. Zele i njegove Divlje jagode spektakularnim koncertom u nedjelju na Cetinju zatvorili su prvi ex-Yu rok fest.

Bonus video: