Podgoričani odali počast Mladenoviću

Svježinu sastavu unio je perkusionista Savović, ali nije mogao doći do izražaja zbog produkcije zvuka koji nije omogućavao publici da ga bolje čuje
65 pregleda 0 komentar(a)
EKV tribute
EKV tribute
Ažurirano: 06.11.2014. 08:48h

Pun podgorički HL klub, oko trista duša u kolektivnom transu ispratilo je sinoć svirku crnogorskih rokera Dina Kapetanovića, Petra Šundića i Vasilija Savovića koji su svirkom obilježili 20-ogodišnjicu smrti Mladenovića.

Već uhodan duo Šundić - Kapetanović, koji bio angažovan i na protekla dva izdanja ove manifestacije, perfektno je odradio posao, u zanosu svirajući hitove, ali i one manje poznate numere EKV-a, izazivajući horsko pjevanje.

Svježinu sastavu unio je perkusionista Savović, ali nije mogao doći do izražaja zbog produkcije zvuka koji nije omogućavao publici da ga bolje čuje. Utisak da je da za potpun ugođaj falio još koji zvučnik, jer su, u dugačkom prostoru pred binom, oni u posljednjim redovima jedva uspjevali da razaberu po koji ton od graje mase ispred.

U klubu je vladala takva gužva da je bilo beskorisno rezervisati sto. Iz lokala su gostima sa rezervacijom govorili da je trebalo da dođu prije ostalih.

Publika je veći dio nastupa ispratila pjevajući svaki stih sa Kapetanovićem, mada se dešavalo da za neke pjesme nije bila toliko zainteresovana, pa ih je potiskivala žamorom i razgovorom. A u publici šarenolika lica - od starije gospode u sakoima do srednjoškolskih hipstera, kojih je bilo najviše.

Bonus video: