U četvrtak koncert za legendu: "Od srca Džoniju Hodžiću"

"Džoni je teško bolestan, ima karcinom pluća i odlučili smo se da na ovaj način pokušamo da mu pomognemo da finansira svoju terapiju"
0 komentar(a)
Džoni Hodžić, Foto: Boris Pejović
Džoni Hodžić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.11.2014. 10:34h

Brojni poznati crnogorski muzičari, plesni i folklorni ansambli sjutra će u Kulturno-informativnom centru "Budo Tomović" u Podgorici nastupiti na humanitarnom koncertu pod nazivom "Od srca Džoniju Hodžiću".

"Džoni je teško bolestan, ima karcinom pluća i odlučili smo se da na ovaj način pokušamo da mu pomognemo da finansira svoju terapiju", kazao je poznati narodni pjevač Žuti Serhatlić za "Vijesti".

Uz njega će u Velikoj sali KIC-a nastupiti i Andrijana Božović, Renata Perazić, Mirsad Serhatlić, Vjera Nikolić, Zdravko Đuranović, Zoran Kalezić, klapa Assa Voce, ženska vokalna grupa Alata, kvartet Veselice, baletska trupa Ballo, amaterska scena pozorišta Dodest i Folklorni ansambl i narodni orkestar KIC-a.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici KIC-a po cijeni od pet eura, a koncert će početi od 20 časova.

Džoni Hodžić je rođen 22. februara u Gusinju. Jedan je od osnivača i rukovodilaca teatra Dodest u Podgorici i osnivača i direktora Festivala alternativnog teatra. Kao glumac je realizovao tridesetak naslovnih uloga, a režirao je desetak pozorišnih predstava, dokumentarnih i kratkih filmova. Za svoj umjetnički rad dobio je preko 60 nagrada i priznanja, bio je ličnost godine 2002. i dobitnik je Decembarske nagrade grada Podgorice.

Bonus video: