Saša Vasić 28. februara u KIC-u

“Sviraćemo većinu pjesama sa aktuelnog albuma ‘San’ i to je eksluzivno prvi put na koncertu pred podgoričkom publikom”, obećava Vasić
348 pregleda 1 komentar(a)
Saša Vasić, Foto: Privatna arhiva
Saša Vasić, Foto: Privatna arhiva

Srpski kantautor Saša Vasić održaće posljednjeg dana februara koncert, družiće se sa publikom u glavnom gradu Crne Gore. Njegov koncert zakazan je za 28. februara u 20 sati u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, a svirku će iskoristiti da promoviše i novi album “San”, koji je nedavno objavljen pod etiketom izdavačke kuće Menart.

“Publika koja dolazi na moje koncerte veoma dobro zna šta da očekuje i šta će dobiti od mene i mog benda. Uvijek sviramo sa 100 odsto snage i ljubavi, i to rezultira time da koncert traje između dva i tri sata, ogromne emocije i zajedničke energije. I, obično svi pjevaju sa nama do kraja koncerta”, ispričao je za “Vijesti” Vasić, koji je zatim pohvalio fanove iz glavnog grada Crne Gore.

“Podgorička publika je najbolja koju jedan umjetnik može da poželi. I presrećan sam što ćemo opet kao i prošle godine uživati i pjevati zajedno”, dodao je muzičar.

Kako ističe pored pjesama sa novog albuma “San”, publika će imati priliku da čuje i starije hitove.

“Sviraćemo većinu pjesama sa aktuelnog albuma ‘San’ i to je eksluzivno prvi put na koncertu pred podgoričkom publikom”, obećava Vasić.

Bonus video: