Kaća kao Vitni oduševila publiku: Sljedeći je Džastin Biber, držite mi fige

Katarina je u prve dvije emisije imala teške zadatke, a kroz likove koje je imitirala uspjela je da se vokalno dokaže
67 pregleda 3 komentar(a)
Katarina Bogićević, Foto: Prva.rs
Katarina Bogićević, Foto: Prva.rs
Ažurirano: 21.10.2014. 07:38h

Mlada pjevačica Katarina Bogićević već u drugoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato koja je emitovana za vikend uspjela je da ostvari pobjedu.

Ona je imala zadatak da dočara Vitni Hjuston, produkcija joj je dodijelila jednu od njenih najtežih pjesama "I Will Always Love You", a i publika u studiju i žiri bili su oduševljeni Katarininom interpretacijom.

“Priželjkivala sam pobjedu u nekoj od epizoda iz razloga da bih nagradu što prije proslijedila ljudima kojima je potrebna i naravno da sam srećna što se desila ovako brzo”, priznala je u razgovoru za Vijesti Katarina.

Ova Podgoričanka će osvojenih hiljadu eura uputiti porodici iz Nikšića, koja teško živi i ima osmoro djece od kojih dvoje ima celijakiju - alergiju na gluten.

Katarina je u prve dvije emisije imala teške zadatke, a kroz likove koje je imitirala uspjela je da se vokalno dokaže.

“Što se tiče Tošeta, čiju sam pjesmu izvela u prvoj emisiji, znala sam da neću baš moći da imitiram njegovu boju glasa zato što je muskarac, ali sam se trudila da to nadoknadim izgledom, emocijom i pokretom. Za Vitni mi je bilo lakše i opuštenije”, priča Katarina koja na kraju emisije nije krila oduševljenje što će u narednom šou predstaviti u liku tinejdžerske zvijezde Džastina Bibera.

“Bibera volim i jako me interesuje koliko ću uspjeti da dočaram njegov lik. Držite mi fige”, poručila je ona.

Iako iza sebe već ima upisanu pobjedu, obećava da će nastaviti da se bori i napreduje.

“Ova pobjeda me neće opteretiti, jer sam od samog početka ušla u ovaj šou sa velikom odgovornošću i željom da dosta toga naučim i pokažem publici”, kaže najmlađa takmičarka druge sezone, a na pitanje kako ostale kolege gledaju na nju odgovara:

“Svi učesnici su divni prema meni i nesebično mi daju savjete i podršku. Sigurna sam da ću kad se ovo završi steći ogromno iskustvo i na tome im veliko hvala”, kaže pjevačica i dodaje da bi voljela da tokom serijala dobije zadatak da imitira Arijanu Grande.

Bonus video: